Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla princesa Elionor

Elionor confirma el secret de domini públic: ja no són parella

Elionor ha vist com la notícia s'ha convertit en protagonista de tots els mitjans del país

Elionor sembla que no té contacte amb els seus cosins paterns, però això no vol dir que no sàpiga què passa a la seva vida. Precisament per aquest motiu sap que una cosina seva acaba de trencar amb la seva parella. Ens referim a Victòria Federica, que ha posat fi a la història d'amor amb el DJ Jorge Bárcenas.

Després de molts rumors, Elionor ha pogut confirmar que la seva cosina torna a estar soltera. Això sí, sembla que hi ha rumors que ja la vinculen a un altre noi.

Primer pla de Victòria Frederica.
Elionor ja sap que la seva cosina torna a estar soltera | Europa Press

Elionor descobreix la ruptura

Elionor viu i estudia a Gal·les, però està al dia del que passa a Espanya. Per això sap que últimament es comentava que la filla de la seva tieta Elena estava en crisi amb el seu nòvio. En concret, va ser a 'Ya son las ocho' on es va deixar caure que la parella no passava un bon moment.

Així doncs, va sortir a la llum que estaven distanciats des de feia dies. I aquesta informació va ser recolzada per una publicació que Jorge va fer a les xarxes, amb què semblava demanar perdó a Victòria Frederica.

Tot i els rumors, van aparèixer junts en públic i van posar per als fotògrafs en una desfilada de la Barcelona Bridal Fashion Week. Volien fer callar les xerrameques, però l'únic que van fer va ser augmentar-les. I és que es van mostrar distants en tot moment i no es van fer cap gest d'afecte.

Vaja, que era la crònica d'una ruptura anunciada. Com desvela en exclusiva '¡Hola!', arriba després de tres anys de relació i convivència. Així mateix, exposa que ha estat Victòria Federica qui ha fet el pas definitiu de trencar la relació.

Victòria Frederica i el seu xicot
Victòria Frederica i Jorge van posar junts per a fer callar els rumors | GTRES

La jove, després de tornar de la Fira de Sevilla, ha marxat del pis que compartia amb ell. Ha agafat les seves coses i s'ha traslladat a casa de la seva mare, la infanta Elena. Postura que ha adoptat després de parlar amb Jorge, amb qui està d'acord que els sentiments que els unien s'han refredat.

Tots dos tenen intenció de mantenir la cordialitat i fins i tot una amistat després d'aquesta separació, de la qual el pare de Victòria està encantat. Segons s'ha publicat, sembla que Jaime de Marichalar no veia amb bons ulls la vida que portava el seu gendre. Una vida que el feia treballar a la nit i emportar-se la seva filla de festa en festa.

Victòria Frederica i Jorge Bárcenas posant junts
Victòria Frederica i Jorge Bárcenas han tallat després de tres anys junts | Instagram

 

Elionor sap que la seva cosina pot ser que ja estigui amb un altre

Elionor s'haurà quedat bocabadada després d'assabentar-se de la situació de Victòria Frederica, però també després d'escoltar les últimes informacions que circulen sobre ella. En efecte, ha vist que en alguns mitjans s'indica que la filla de la infanta Elena podria tenir un nou afer.

El programa 'Socialité' ha revelat que els paparazzis han enxampat la noia fent-se un petó amb un altre noi en una discoteca. S'ha donat a conèixer que és un amic seu de fa temps amb qui comparteix l'afició pels toros. A més, s'ha indicat que és molt atractiu i que treballa de relacions públiques en diverses discoteques de Madrid.

De la mateixa manera, s'ha exposat que el noi és madrileny i que està estudiant administració i direcció d'empreses. Fins i tot s'ha revelat que Victòria Frederica i ell s'han intercanviat missatges molt afectuosos per les xarxes socials. El temps dirà si estan junts o no.