Primer pla de David Bustamante.

La parella de David Bustamante reapareix i destapa els rumors

David Bustamante estima amb bogeria la seva parella, que està feliç i radiant

David Bustamante somriu a la vida i la vida li torna el somriure. Això es desprèn dels seus últims missatges públics on fa gala de passar per un gran moment a la seva vida.

Està triomfant amb el musical que protagonitza, Ghost, que fins al 12 de juny es pot veure a València. Quan el seu èxit com a cantant es trobava en un moment de cert estancament, David va saber aprofitar l'oportunitat i reinventar-se com a actor de teatre musical. El seu espectacle ja porta més de 400 funcions.

El que al principi semblava una aventura sense gaires garanties i amb crítiques negatives ha acabat quallant. El cantant ha sabut trobar el seu lloc sobre els escenaris i no descarta seguir aquest camí artístic a partir d'ara.

Fotomuntatge de David Bustamante i Yana Olina
Bustamante i Yana Olina, quatre anys d'amor i música   | La Noticia Digital

Personalment, David està encantat amb la seva xicota, Yana Olina. Va començar de manera discreta amb Bustamante després del sonat divorci amb Paula Echevarría.

Darrere d'aquella tempesta, David necessitava tranquil·litat i algú que l'estimés més enllà de la seva fama i reconeixement. Yana així ho ha fet i ja fa quatre anys que gaudeixen d'una feliç relació. Es van conèixer al programa 'Bailando con las estrellas' i des de llavors són inseparables.

La foto per la qual preguntaran a David Bustamante si ha arribat el moment

Ni David Bustamante ni la seva parella són excessivament amants de publicar la seva vida a les xarxes socials. Després de la sobreexposició mediàtica que va patir David després de la separació de Paula, ara vigila molt més l'exposició de la seva vida personal.

A més, sempre que atén la premsa les preguntes es repeteixen. Quan es pensa casar amb Yana Olina? Pensen a ser pares properament?

Ell, educadament, deixa les respostes a l'aire. No descarta res, assegura que estan molt bé com estan i que quan arribi el moment arribarà.

Doncs bé, l'última foto que ha publicat la ballarina al seu Instagram ha causat el rumor: serà David Bustamante pare de nou?

La jove, somrient i feliç, estirada sobre la gespa i tapant-se l'abdomen reflexiona sobre l'atracció. «Hi ha persones que t'atreuen i no saps per què és exactament. Somriure? Gestos? Però sempre ets feliç de veure aquesta persona, així de simple».

Un misteriós missatge amb què anima els seus seguidors a mencionar aquestes persones que fan feliç la gent. La seva postura i radiant felicitat apunten que potser aviat ens doni bones notícies.

David Bustamante i les seves arts de seducció

David Bustamante compagina el seu treball artístic amb accions publicitàries i aparicions a la televisió. És un personatge popular i com a tal, les marques s'el rifen per promocionar els seus productes.

Una de les seves darreres campanyes ens descobreix alguns dels secrets personals de David. Es declara un «bon seductor» i afirma que la música l'ha ajudat molt per lligar. Assegura que conquistar-lo és fàcil: «que em sàpiguen donar afecte, sóc com un osset, quan em sento cuidat i mimat, em tenen per sempre».

Yana sap com tractar David i aquest és el secret del seu èxit. La música també va jugar un paper fonamental als seus inicis, ja que es van conèixer en un programa de ball i allà es van enamorar.

Ara passen tot el temps que poden junts. Fa poc, per exemple, els vam veure al restaurant de Martín Berasategui i no fa gaire a Mallorca, on Yana Olina és la directora del Club de Ball Esportiu de Felanitx.

David Bustamante, als 40 anys, i Yana Olina, que en té 34, estan en un excel·lent moment vital. Un casament i un nadó posaria el colofó d'or a una felicitat construïda a base d'afecte, amor i molta música.