Cristina Pedroche

Cristina Pedroche anuncia que ho deixa

Pedroche decideix emprendre nous projectes

Cristina Pedroche abandona La Sexta. Així ho van comunicar aquest dimarts a 'Zapeando'. Tot i això, la seva marxa serà temporal.

La comunicadora de Vallecas té previst posar-se al capdavant d'altres projectes a Atresmedia que exigiran plena dedicació. A partir d'aquest diumenge se la podrà veure a la segona temporada del reality 'Love Island'. És una bona prova que al grup de comunicació hi continuen confiant.

El presentador de 'Zapeando', Dani Mateo, va ser l'encarregat d'anunciar el nou pla de Pedroche. «A aquesta taula hi ha una persona que és a punt de deixar-nos», assegurava mentre dirigia la mirada a la col·laboradora. Revelava que «se'n va a un lloc millor, Canàries».

Qualsevol podria pensar que se n'anava de vacances, o que es muda a les illes. Però no és així.

Seguirà amb la vida a Madrid, al costat de Dabiz Muñoz. Tot i que passarà una llarga temporada a les Canàries amb un format que no és desconegut per a ella.

Cristina Pedroche a Zapeando
Cristina Pedroche deixa 'Zapeando' temporalment | ATRESMEDIA

La presentadora està molt il·lusionada amb aquesta feina. Ha explicat que tenia «moltes ganes d'anar-me'n i conèixer els illencs». Ja compta els dies perquè es produeixi l'estrena, que s'emetrà a Neox aquest diumenge.

A la primera temporada les dades d'audiència es van situar al voltant de l'1,3% de quota de pantalla. Eren uns números més que acceptables, que suposava reunir uns 200.000 espectadors a cada entrega. El primer capítol va ser el que més atenció va aconseguir captar, amb més de 600.000 seguidors.

Tot i això, el suport de l'audiència va anar caient amb el pas de les setmanes. En qualsevol cas, això no impedeix a Pedroche defensar l'èxit del format.

Cristina Pedroche va revelar que «el nivell va cap amunt. El que m'agrada és que amb la primera temporada ja demostrem que el programa funciona i existeix l'amor». Al comiat de 'Zapeando' va avançar que hi haurà «coses molt interessants» per a aquesta nova entrega.

També va anunciar a Instagram que «comença una nova aventura. Avui no haurà estat el millor dia, però demà serà millor, ho sé», va escriure confiada.

Com calia esperar, els seus companys li van dir adéu amb molta pena. Un dels més afectats per la seva marxa va ser Miki Nadal, amb qui fa molts anys que treballa. «Em produeix molta tristesa que se'n vagi del programa perquè m'agrada compartir la taula amb ella», va dir.

La col·laboradora, mentrestant, sol·licitava que li guardin «una mica la cadira» durant la seva absència. Està encantada a l'espai de La Sexta i sempre s'ha negat a deixar-ho de manera definitiva.

Cristina Pedroche té altres feines més enllà de la televisió

Cristina Pedroche és coneguda pel seu treball a la televisió, gairebé sempre en programes d'humor. Tot i això, cada any aconsegueix ser notícia per les campanades de cap d'any, on el seu vestuari genera molta expectació.

Tampoc passa desapercebuda la seva faceta d'empresària. Una gran part del seu temps el dedica a ajudar el seu marit en els negocis d'hostaleria. En una entrevista a la SER, el xef assegurava que «treballa molt».

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Dabiz Muñoz, encantat amb la feina de Cristina al seu negoci   | GTRES

«Hi ha reunions a les quals ni tan sols hi vaig jo. Ho gestiona ella amb Pedro, el CEO de la companyia, i ni m'assabento», va assegurar. La seva aportació és molt important per validar els nous plats, triar la decoració i la relació amb els empleats i la premsa.

Asseguren que gràcies a Cristina Pedroche ha aconseguit que el restaurant s'hagi posicionat entre els 50 millors del món. «Tot està més ben gestionat, el local funciona millor que mai i s'hi menja millor que mai». Això sí, ella no contempla deixar la televisió per ara.