Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Carmen Borrego i José Maria

Carmen Borrego revela la malaltia genètica del seu fill José María

Carmen Borrego fa saltar les alarmes desvelant el seu problema de salut

Carmen Borrego fa una setmana que és protagonista a 'Sálvame' després de tot l'enrenou generat al voltant del casament del seu fill, José María Almoguera. Així, la filla de María Teresa Campos ha vist com l'enllaç del jove ha estat el centre de la polèmica per molts temes.

Entre d'altres, s'ha parlat molt de la famosa exclusiva que el seu programa va estar a punt d'aniquilar. Una exclusiva que va provocar algun atac d'ansietat que un altre a la col·laboradora de 'Sálvame'.

A més, en relació amb aquestes noces, va cridar l'atenció les absències de pes. Parlem de dues grans amigues de Carmen Borrego, com són Belén Rodríguez i Rocío Carrasco. Totes dues no van anar al casament del seu fill i les especulacions van començar a sorgir sobre els motius de la seva absència.

Carmen Borrego viu una setmana molt complicada

D'altra banda, Carmen Borrego tornava aquest dimecres al plató de 'Sálvame' per enfrontar-se al qual en dirien. Alhora, va haver d'escoltar diverses opinions sobre l'exclusiva que va donar amb el seu fill acabat de casar a la revista 'Lecturas'.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Carmen Borrego ha explicat la veritat sobre el fill | Mediaset

La tertuliana de Telecinco sabia perfectament que el focus estaria posat a les 35 fotografies exclusives que podrien dir moltes coses d'un casament que no va deixar indiferent ningú.

El cas és que Carmen Borrego va emprenyar-se a causa de la minuciosa anàlisi que va fer una coneguda estilista sobre els vestits del casament de José María. Davant d'això, la germana de Terelu va sortir com bonament va poder de l'atzucac i l'únic que li interessa avui dia és que el seu fill sigui feliç.

José María Almoguera ja gaudeix de la lluna de mel amb la seva dona Paola Olmedo. I això és el principal ara mateix per a la seva mare, que l'ha intentat protegir el més possible abans que sortís la famosa exclusiva de dimecres.

La bruta jugada de 'Sálvame' que va fer esclatar José María

Carmen Borrego va haver de suportar com un company de programa, Kiko Hernández, explicava una cosa del seu fill que no li va fer gens de gràcia. I és que, segons sembla, José María va entrar en còlera contra la direcció del programa quan va saber que li volien rebentar el casament.

María Teresa Campos i José María Almoguera
José María Almoguera amb la seva àvia, María Teresa Campos | CEDIDA

«Explicaré una cosa que no s'havia explicat fins ara, una cosa que va passar l'altre dia aquí, una cosa molt forta», confessava Kiko aquest dimecres.

«Quan Carmen Borrego es torna boja, aquí arrenquem amb la notícia que hi ha algú que vol rebentar el casament. Hi ha una publicitat i en aquesta publicitat baixa el fill de Carmen i li diu al director d'aquest programa: 'tu a mi no em rebentaràs el casament'», li hauria deixat anar el jove.

Més enllà de les polèmiques, Carmen Borrego parlava d'altres curiositats sobre el seu fill a la revista 'Lecturas', algunes de desconegudes per al gran públic.

La síndrome de Brugada, el problema genètic del fill de Carmen Borrego

En aquesta entrevista, Carmen va explicar alguns dels moments viscuts amb el seu fill, i va posar sobre la taula un problema de salut genètic que pateix. Així doncs, segons ha revelat la filla de María Teresa Campos, José María tenia 23 anys quan va patir «un gran ensurt».

Carmen Borrego i els seus fills
José María Almoguera pateix la síndrome de Brugada, una malaltia genètica | CatalunyaDiari

La col·laboradora de Telecinco sosté a la revista que el seu fill té la síndrome de Brugada, una malaltia per la qual fins i tot «porta un desfibril·lador». Per tant, Carmen Borrego és la primera que sap de primera mà el bé que li fa veure'l ple de felicitat amb la seva dona acabada de casar.

«Feia temps que no el veia riure. Paola ha aconseguit que el meu fill sigui molt més alegre», explicava a l'esmentada publicació.

María Teresa Campos cuenta los detalles de la boda de su nieto, el hijo de Carmen Borrego