María Teresa Campos amb ulleres de sol i posat molt seriós

María Teresa Campos, en xoc en rebre la notícia sobre la malaltia

La filla de Maria Teresa Campos ha parlat sobre la malaltia que pateix José María Almoguera

Les Campos segueixen amb la ressaca emocional després del casament del fill de Carmen Borrego. El fill gran de la tertuliana, José María, passava per l'altar en un dels dies més emocionants per a tota la família.

Això, malgrat que s'han trobat amb nombrosos obstacles que gairebé ho tiren tot per terra. «Ha estat molt emotiu. Ha estat molt original, molt personal, molt animat», comentava Terelu Campos sobre l'enllaç. «Què us diré de José María, anava maquíssim».

«Per a la meva mare s'ha casat l'home de la seva vida, com diu ella», deia sobre l'emoció que havia sentit María Teresa Campos.

Alejandra Rubio, Terelu, María Teresa Campos i Carmen Borrego
La família Campos ha celebrat un esdeveniment familiar | EUROPA PRESS

Sembla que qui menys va gaudir del casament va ser la mare del nuvi. «Ahir estava molt enfadada. Jo crec que no va gaudir gaire del casament en general», matisava Alejandra Rubio.

«Jo vaig veure José molt més tranquil, en cap moment el vaig veure nerviós. M'alegro que en gaudís, perquè Carmen jo crec que estava molt nerviosa. Entenc que es posés així, però m'alegra que José en gaudís».

Amb motiu del casament de José María Almogera, la col·laboradora va voler obrir-se del tot en una exclusiva on explicaba fins i tot els problemes de salut de José María.

Carmen Borrego i els seus fills
María Teresa Campos estima molt els seus nets | La Noticia Digital

Uns problemes que desenvolupava amb 23 anys i que la va tenir molt angoixada. «Va ser un ensurt gran», detallava Borrego.

«José és molt noble, un nen que ha patit», compartia públicament. Tot i que ara «està sa, gràcies a Déu».

La filla de María Teresa Campos revelava que el jove pateix síndrome de Brugada, una malaltia del cor que l'obliga a portar un desfibril·lador.

Aquesta síndrome és un trastorn genètic que afecta principalment el funcionament del cor. «És una anomalia al sistema elèctric del múscul més important del cos».

Carmen Borrego revela la dolorosa malaltia que pateix José María

A més, «els afectats no saben que ho pateixen fins que es presenta algun dels símptomes com la síncope (pèrdua de coneixement), palpitacions accelerades o la mort sobtada cardíaca en el pitjor dels casos».

Per sort, José María ja està força recuperat i no pot ser més feliç després d'haver-se casat amb la dona dels seus somnis.

«Paola ha aconseguit que el meu fill sigui molt més alegre», deia la filla de María Teresa Campos  sobre la seva nora, a la qual dedica afalacs. «Ella és molt familiar i m'ha acostat moltíssim al meu fill».

Fotomuntatge de Carmen Borrego i la seva nora Paola Olmedo
Carmen Borrego està molt unida a la seva nora Paola | CatalunyaDiari

De fet, donava a entendre que «des que José María està al costat de la seva parella, ve més a casa».

Cosa que la fa immensament feliç i per la qual cosa està eternament agraïda a la seva nora, de la qual no deixa de parlar meravelles.

Fa poc, la col·laboradora de 'Sálvame' també se sincerava sobre els propis problemes de salut. Borrego reconeixia que va tenir «una època molt dolenta a la seva vida», i és que dels 30 als 35 anys va patir un ictus i un càncer.

«Em vaig quedar molt tocada i vaig agafar por que em podia passar alguna cosa en qualsevol moment, vaig haver de demanar ajuda perquè em feia por morir», confessava.

A causa del càncer, fins i tot li van oferir la possibilitat de sotmetre's a una delicada operació que gairebé la deixa sense la possibilitat de poder tenir fills.

«Podria haver decidit treure'm l'úter i arriscar-me, però vaig decidir anar a totes», explicava. «Jo estava divorciada i vaig pensar que en algun moment em podria enamorar d'algú que volgués tenir fills, tancar aquesta porta amb 35 anys és dur».

Malgrat tot, la mare i el fill gaudeixen d'una de les etapes més boniques de la seva vida i miren amb il·lusió el futur que els espera.