Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Carlota Corredera i Carlos de la Maza.

Carlos de la Maza revela els problemes que pateix el dia de l'aniversari de Corredera

Carlota Corredera celebra els seus 48 anys

No hi ha cap mena de dubte que, des de l'acomiadament sobtat de Carlota Corredera de Sálvame, tots els mitjans no paren d'estudiar al detall tots els passos de la periodista. Justament, avui, 21 de juliol, el nom de la gallega està molt present perquè és el seu aniversari.

La dona de Carlos de la Maza ha donat la benvinguda als seus 48 anys en absolut silenci. Sens dubte, tot apunta que l'amiga de Rociíto ha celebrat el seu aniversari a l'ombra.

De fet, la seva popularitat ha decaigut dràsticament, ja que la seva imatge ja no és tan essencial com abans. Així mateix ho ha confirmat LOOK.

«No és excessivament coneguda, ja que tan sols el 51% del total de la població la coneix». Sens dubte, això suposa un cop dur per a Carlota, ja que, cada vegada més, s'allunya del focus mediàtic.

Com era evident, la dona de Carlos de la Maza encara recorda el fatídic dia en què va haver de dir adeu a l'espai de Telecinco. No només es va haver d'acomiadar del seu estimat programa, sinó també enfrontar-se a una desil·lusió.

Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies
Se suma un nou cop dur a la vida de la gallega. | Mediaset
 

Carlos de la Maza és conscient que el futur professional de la seva dona està en perill

Des de l'estrena de la docusèrie de Rociíto, Rocío, contar la verdad para seguir viva, la imatge de Carlota va empitjorar considerablement. Des que la de Vigo va començar a defensar incansablement el paper de Rociíto al documental, es va guanyar molts detractors. Així mateix, el seu discurs feminista i les contínues baralles que tenia amb els col·laboradors que no defensaven la seva amiga, van fer que els espectadors es cansessin de la seva figura a la cadena.

De manera que als responsables de La Fábrica de la Tele no els va quedar més remei que prescindir d'ella. El seu comiat a Sálvame va generar emocions de tota mena, ja que des del 2009 formava part del format.

Tanmateix, el seu acomiadament va ser agredolç perquè Carlota estava a punt de tenir el seu propi espai dins de la productora. «Una idea original de la mateixa presentadora que barrejarà actualitat i entreteniment i que dirigirà i presentarà ella mateixa». Per descomptat, un «projecte personal» on també col·laboraria Carlos de la Maza.

Per aquesta raó, la de Vigo es va voler prendre unes vacances i tornar amb més força que mai per conduir el seu propi programa. Tot i això, encara que prometien que el projecte sortiria a la llum d'aquí a molt poc, encara no se'n sap res.

Tot apunta que la seva baixa popularitat en aquests instants ha provocat que l'audiència continuï estant en contra seva. Per això, potser, la productora no vol arriscar-se, novament, a col·laborar amb ella, ja que suposaria un fracàs per la seva mala imatge.

Fins i tot, malgrat tenir actualment uns 475 mil seguidors a Instagram, la veritat és que la periodista, durant l'emissió de la docusèrie, va perdre molts fans pel camí. Un altre motiu de per què s'endarrereix el projecte del matrimoni. Serà que La Fábrica de la Tele voldrà esperar que la dona de Carlos de la Maza torni a tenir una bona imatge?

O, simplement, el nou format de Corredera era una excusa per part de la productora? Sens dubte, el temps dirà si al final surt a la llum el projecte.

Imatge de Carlota Corredera banyant-se dins d'una piscina
La de Vigo es refugia anant-se de vacances. | Instagram
 

Les vacances de Carlota Corredera

Tot i els durs moments que està vivint pel que fa a la seva etapa professional, tot indica que Carlota Corredera  està gaudint d'un estiu ideal. I és que la gallega no ha parat ni un segon de viatjar pel món des del seu acomiadament de Sálvame.

Així mateix, el matrimoni ha passat per llocs com Tanzània i Kenya, on van gaudir d'un safari per la sabana africana. Allà, va poder observar lleons i girafes.

I després, sense acabar encara amb la seva rutina de vacances, tornava a fer les maletes, en aquella ocasió, per marxar cap a Sicília. Una escapadeta que va fer amb les seves amigues més íntimes i on va poder gaudir de les millors platges paradisíaques.

Com era evident, el seu aniversari també l'està celebrant amb tots els luxes, però a Grècia. Així mateix, la dona de Carlos de la Maza s'ha desplaçat fins a l'Acròpolis d'Atenes i ha documentat tots els llocs que ha recorregut per mostrar-ho al seu perfil d'Instagram.