Primer pla de María José Campanario

María José Campanario fa el pitjor regal d'aniversari a Andrea Janeiro

La filla de Belén Esteban rep un nou menyspreu

Andrea Janeiro ha de fer front a un nou menyspreu per part del seu pare, Jesulín de Ubrique, i és que tot indica que ella serà la gran absent en un important esdeveniment familiar.

El torero i María José Campanario celebren dues dècades de matrimoni. Una celebració en què sembla que no han comptat amb la filla de Belén Esteban.

Tal com apunten diverses fonts, la noia no ha rebut cap invitació a la festa que tindrà lloc a Ambiciones, la mateixa finca a la qual Andrea va jurar fa anys que no tornaria.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín de Ubrique i María José Campanario celebren dues dècades d'amor. | Europa Press
 

Segons relatava la de Paracuellos, la seva filla tornava molt disgustada cada vegada que anava a casa del seu pare, un motiu pel qual prenia la decisió de no anar-hi mai més.

Potser per això prefereix absentar-se en aquesta data tan assenyalada, on podria passar temps amb els seus germans i també amb el petit de la família, Hugo.

No se sap tampoc si Andreíta ja ha pogut conèixer el nounat, encara que Belén deixava clar que havia felicitat el seu ex per la seva nova paternitat.

Fotomuntatge de Julia Janeiro i Andrea Janeiro
Julia o Andrea, quina et cau més bé? | Instagram/Gtres
 

Tot i que l'ambient està força tranquil, pot ser que ens trobem davant d'un nou menyspreu que provoqui que la col·laboradora de Sálvame torni a saltar en defensa de la seva nena.

La primogènita de Jesulín acaba de fer 23 anys, però ho ha fet allunyada de la seva família paterna. La relació entre pare i filla ha millorat aquest últim any, però no hi ha cap mena de dubte que hi continua havent tensió.

Des que Andrea acabés els estudis i tornés del Regne Unit, tots dos han pogut passar més temps junts.

Andrea Janeiro fa front a un nou menyspreu

A més, a això se suma que Julia Janeiro també s'ha mudat a Madrid, i per això la relació entre les germanes s'ha fet més estreta.

Pel que sembla, ella podria haver estat clau en aquest acostament familiar, ja que des de nenes han estat molt unides i es tenen molt d'afecte.

Com és evident, Esteban no ha volgut perdre l'oportunitat de desitjar el millor a la seva filla al seu dia més especial.

Captura d'una story de Belén Esteban felicitant Andrea Janeiro.
Story de Belén Esteban felicitant Andrea Janeiro. | Instagram @belenestebanmenendez
 

«Avui és l'aniversari de la meva nena. 23 anys. El que més estimo a la meva vida, el millor que tinc. Només puc donar gràcies a Déu de la filla que tinc. Et desitjo el que sempre et dic: sigues feliç», escrivia a les xarxes socials.

Tot i que la jove li exigia que no parlés d'ella en públic, en algunes ocasions la col·laboradora aprofita per llançar-li algun missatge afectuós.

Tant Andrea com Miguel Marcos, el seu marit, han estat imprescindibles aquests últims mesos a la vida de Belén. La de Paracuellos continua recuperant-se de la caiguda que va patir en directe i que li va provocar un trencament de la tíbia i el peroné.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro està molt unida a la seva mare. | Cedida
 

«Han estat els pitjors mesos de la meva vida», reconeixia fa poc en una entrevista. «El 25 d'abril se'm va aturar la vida. M'han posat 20 claus i dues plaques de 4,5 centímetres i un total de 55 punts».

Una cosa que la va dur a ensorrar-se i a estar molt malament anímicament. «Ho he passat fatal. Em vaig bloquejar, no volia veure ningú, ni menjar, ni parlar... Em vaig enfonsar», explicava abatuda.

«He estat pitjor del cap que de la cama. Estava emprenyada amb el món, amb la meva família, amb els meus amics, amb els meus companys, amb els meus caps... amb mi mateixa».

I ha aprofitat per enviar un afectuós missatge al seu marit. «Es mereix el cel. M'he portat malament amb ell. El meu cap m'ha traït i ell ha tingut una paciència infinita. M'ha demostrat que m'estima amb bogeria», sostenia emocionada.

Google News ja ha tornat a Catalunya. Segueix-nos ara, clicant aquí i no et perdis les teves notícies preferides.