Manuel Velasco i Concha Velasco.

Manuel, el fill de Concha Velasco, trenca el silenci i afirma que els rumors són certs

Concha continua ingressada en una residència madrilenya

Concha Velasco fa uns quants mesos que està ingressada en una residència madrilenya després que a finals del 2021 es retirés dels escenaris a causa del seu delicat estat de salut.

Tot i haver de canviar de residència durant els primers dies després d'arribar a un centre de gent gran proper a Cuatro Caminos, ara està feliç a la seva nova llar. Finalment, tant ella com els seus fills van decidir mudar-se a una altra residència als afores de Madrid.

Un nou lloc per a Concha Velasco que té totes les comoditats per a ella, a més de la possibilitat de sortir a passejar pels jardins tan amplis que posseeix aquest centre.

Concha Velasco rep la sorpresa més gran a la seva nova llar

Durant les últimes hores, Concha Velasco ha estat notícia de manera sorprenent després que rebés la visita de la presidenta de la Comunitat de Madrid. El cas és que Isabel Díaz Ayuso ha visitat l'actriu de 82 anys. I la dirigent del PP madrileny ha publicat una foto a les seves xarxes socials amb la coneguda intèrpret.

Primer pla de Concha Velasco parlant
Concha Velasco viu en una residència des de fa uns mesos. | Europa Press
 

En aquest cas, la fotografia en què surten totes dues assegudes en un banc de la residència de Velasco s'ha fet viral en pocs minuts.

La instantània ja té més de 38.000 likes i ha suposat una gran alegria per a la mare de Manuel Velasco. Amb un dels dos fills de l'actriu va acordar el dia i l'hora en què Díaz Ayuso visitaria l'actriu de Los tramposos.

Díaz Ayuso publica una foto amb l'actriu que s'ha fet viral

En aquest cas, Ayuso va estar parlant durant uns minuts amb la intèrpret el passat dilluns 18 de juliol. Com dèiem, la política no va dubtar a compartir una fotografia de totes dues en plena xerrada. Va ser una imatge presa a última hora de la tarda a la residència de Las Rozas, on passa els dies Concha Velasco.

La veritat és que l'actriu tenia moltes ganes de conèixer la dirigent del Partit Popular. Així doncs, la persona que va posar contacte a totes dues no va ser cap altra que l'exalcaldessa de Cadis, Teófila Martínez.

La companya de partit de la presidenta de la Comunitat de Madrid ocupa actualment el càrrec de presidenta de l'Autoritat Portuària de Cadis. Amb tot, aquesta va trucar a Díaz Ayuso amb un clar objectiu per complir.

Isabel Díaz Ayuso mig somrient i mirant cap a un costat
Isabel Díaz Ayuso ha sorprès amb una foto al seu Instagram. | GTRES
 

Volia comunicar-li el gran desig de l'actriu de poder conèixer-la durant una de les tardes en què sol rebre visites. Les reaccions a la instantània de Díaz Ayuso amb Concha Velasco no s'han fet esperar.

«Concha és una de les més grans»

Per exemple, una de les famoses més rellevants del país, Ana Obregón, ha respost al post. «Concha és una de les més grans, feu una bona parella», deia el missatge de l'ex d'Alessandro Lequio.

Imatge de Concha Velasco.
L'artista val·lisoletana, en una imatge d'arxiu. | Europa Press
 

Per si no n'hi hagués prou, una altra política com Andrea Levy i l'actual col·laboradora de Mediaset, Cristina Cifuentes, també han deixat la seva empremta. Totes dues han publicat diverses emoticones de cors vermells en senyal de profunda admiració i respecte per la intèrpret espanyola.

Feia temps que no vèiem Concha Velasco en una fotografia pública i la veritat és que continua tenint un aspecte vital, malgrat els problemes de salut que pateix.

Ara com ara, ja fa mig any que viu en aquesta nova residència. I és que sembla que s'hi troba bé després de la seva mala experiència en aquella cèntrica residència propera al passeig de la Castellana de Madrid.