Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa

Cop de Rocío Carrasco on més mal fa a la seva família i celebra l'èxit

Cop dur de Rocío Carrasco als seus familiars

Rocío Carrasco té molts motius per somriure. Fa uns dies, concretament el 2 de juliol, inaugurava el museu que pretén homenatjar la figura de la seva mare a Chipiona. Va ser un moment molt especial per a ella, ja que va aconseguir reunir alguns dels seus familiars i amics més propers.

En aquest centre d'interpretació de la localitat gaditana, s'amunteguen molts dels records de la cantant. Durant el tall de la cinta es van trobar a faltar molts dels seus familiars. Ni Amador, ni el vidu ni Gloria Camila van ser convidats al multitudinari acte.

Rocío tenia clar que seria el seu gran dia i que ningú no li entelaria. Va suposar tot un triomf per a ella, que després de 16 anys veia com el somni de 'La más grande' es feia realitat. Però no es va conformar amb això.

Imatge de Rocío Carrasco envoltada de periodistes a la inauguració del museu de la seva mare
Rocío Carrasco, a la inauguració del museu. | GTRES
 

La dona de Fidel Albiac té una altra raó per estar satisfeta. Pel que sembla, l'afluència de visitants al museu és tot un èxit. Sense cap mena de dubte, això suposa un cop dur per als seus familiars més mediàtics, que esperaven que fracassés amb aquest projecte.

El recinte rep cada dia la presència d'unes 300 persones, una xifra considerable. Per tant, durant la primera quinzena de juliol, han passat pel centre d'interpretació uns 2.000 seguidors de l'artista. Així ho recull la revista Lecturas de fonts properes a Rocío Carrasco.

Queda clar que la gent tenia moltes ganes que 'la Jurado' disposés d'un espai propi a la seva terra. Els seus fans ja compten, des de fa uns dies, amb un lloc on se li pot retre homenatge i recordar-la. En aquest museu, s'hi poden trobar alguns dels elements més personals de la de Chipiona.

Per tant, Rocío Carrasco té diversos motius per celebrar. De moment, s'estan superant les expectatives inicialment marcades. Observa amb orgull com els seguidors de la seva mare responen a la seva trucada.

Tot fa indicar que, durant les pròximes setmanes, es mantindrà el nombre de visites. Cal no oblidar que Chipiona és un lloc molt concorregut durant el període d'estiu. Molts turistes s'acostaran fins a la localitat gaditana per veure els tresors més preuats de la cantant.

L'ajuntament va fer una gran aposta per tirar endavant aquest centre d'interpretació. No els va caldre ni promocionar-lo. Els mitjans de comunicació ja s'han fet ressò de la seva estrena durant aquestes últimes setmanes.

Rocío Carrasco
La filla de 'La más grande' durant el tall de la cinta. | Europa Press
 

Sense cap mena de dubte, serà un gran atractiu per als visitants. Molts s'hi acostaran només per anar al museu i conèixer alguns detalls desconeguts de 'La más grande'. Darrere d'aquesta exposició hi ha la seva filla, que és l'encarregada de controlar-ne la gestió amb l'ajuda del consistori.

Rocío Carrasco, encantada amb la resposta del públic

Rocío Carrasco ha comprovat com tant d'esforç valia la pena. Va lluitar molt per tirar endavant aquest projecte al poble de la seva mare. Van ser 16 anys de feina per fer realitat el somni de l'artista.

Pel camí, ha hagut de suportar les travetes dels seus familiars. Alguns van intentar aconseguir el control d'aquest museu. Però l'hereva universal de Rocío Jurado ho va impedir.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco

Per a ella, suposa tot un alleugeriment la bona resposta del públic. Val a dir que percebrà per cedir els drets d'imatge de 'La más grande' uns 150.000 euros durant dos anys i mig. Així ho recollia fa uns dies La Razón.

Rocío Carrasco no se n'anirà amb les mans buides del centre d'interpretació. Ella és la principal interessada que el projecte funcioni tan bé.