Imatge de Diego Arrabal.

Diego Arrabal revela la prova final que deixa contra les cordes a Fidel Albiac

El paparazzi ha parlat alt i net sobre la marxa de Sonsoles Ónega

La marxa de Sonsoles Ónega ha generat un gran enrenou en Telecinco. Sobretot, perquè una de les presentadores estrella de la cadena ha decidit anar-se'n a la competència. Tot i això, sembla que Ónega tenia molt meditada aquesta decisió, a més de tenir prou motius per fer-ho. 

El pitjor és que el gest de la presentadora ha estat entès com una clara traïció a Telecinco i a Paolo Vasile, que segueixen sense donar crèdit als fets.

«La notícia ha agafat per sorpresa Unicorn (la productora) i tota la cadena. Sonsoles va passar diverses hores reunida amb la cúpula de Mediaset, que va intentar convèncer-la que revoqués una decisió que ja havia pres. Es va mostrar en tot moment molt segura amb la seva marxa», hi expliquen.

«El que produeix més ràbia és que els ha agafat amb el pas canviat. Fa quatre dies que s'havia anunciat el nou projecte de Sonsoles amb la cadena i la productora». Per tant, la marxa de Sonsoles ha suposat un cop dur al cor de la cadena de Fuencarral, que ara s'ha vist obligada a buscar-li un substitut.

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Sonsoles Ónega està en el seu moment més complicat a tots els àmbits. | GTRES

«Ha gaudit de la confiança de la cadena i d'Ana Rosa Quintana, ja que la veien com a successora de la reina dels matins». Tot i això, hi ha qui sosté que la decisió de la presentadora de Ya es mediodía es va prendre a penes 48 hores abans que es fes públic el fitxatge.

«Ni ha negociat a esquenes de Mediaset ni ha traït ningú», sostenen en defensa. «Tampoc és veritat que Atresmedia hagi anat a pescar a la competència per fer mal, se li va fer una oferta, perquè és una de les presentadores més estimades per l'audiència, i ella ha acceptat. La sorpresa va ser que estava disponible, però això ha estat tot», remarquen.

Sonsoles Ónega coneix la responsable del seu acomiadament

És evident que Ónega «ha entès que aquesta és una oportunitat única que se li ha presentat en un moment perfecte de la seva carrera, als 45 anys».

«No tenia més remei que acceptar, perquè és una oferta d'aquelles que només se't presenten una vegada en la vida i seria suïcida no fer-ho».

A més, a això se suma que la presentadora havia hagut de fer front a algun desplantament per part de Mediaset. Així ho ha revelat Diego Arrabal, que assenyala de manera molt clara la principal responsable de la marxa de Sonsoles Ónega. Ni més ni menys que Rocío Carrasco.

Imatge d'un moment de Ya son las ocho, on Sonsoles Ónega i Marta Riesco debaten
Sonsoles Ónega i Marta Riesco debatent en 'Ya son las ocho'. | Mediaset

Tot sorgia arran d'aquesta famosa trucada que Marta Riesco, col·laboradora de Ya son las ocho i parella d'Antonio David, assegurava que havia rebut de part de la filla de La más grande. Una trucada en què, suposadament, li oferia una oferta de feina i que donava peu a un gran escàndol. De fet, Riesco no ha tornat a trepitjar un plató en Telecinco des d'aleshores.

La reportera insistia que ella tenia proves per demostrar l'existència de la trucada, però sembla que els alts directius van decidir callar-la. Igual que a Sonsoles, a qui van prohibir parlar del tema.

«Com que no va poder explicar per què va afirmar que n'hi va haver i en posar en qüestió la seva professionalitat, va dir: "Fins aquí"», assegura Arrabal. La presentadora «després de la seva baixa per coronavirus, va intentar explicar qui era aquesta font tan solvent que li havia confirmat que la trucada s'havia produït».