Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la princesa Elionor

La princesa Elionor descobreix que un nou bebè està a punt d'arribar

Elionor, sense paraules amb la notícia que va rebre

La princesa Elionor intenta assimilar les últimes notícies que arriben a la Zarzuela. En concret, es parla de l'arribada al món d'un nadó que es podria produir molt abans del que es pensava. I és que, si fos certa aquesta informació, seria tota una bomba per a la família reial.

L'encarregada de portar aquest nen al món no seria cap altra que Victòria Frederica, que li ha agafat el gust a posar pels mitjans. Aquesta setmana apareix a Hola!, muntada a cavall i revelant alguns dels seus plans personals. Així, diu als lectors que ha aconseguit «prendre les regnes de la seva vida».

La cosina d'Elionor agraeix el paper que tenen els seus pares en la seva educació. Per exemple, de Jaime de Marichalar ha heretat la passió per la moda, mentre que de la infanta la seva afició per la natura i els animals.

Però el que és realment interessant de la conversa és quan aprofundeix en els seus plans de futur. Tot i que cada cop té més presència en esdeveniments i actes públics, continua sent una desconeguda per a la majoria. Tanmateix, se sap que sempre ha estat molt unida al seu avi Joan Carles, de qui es declara una fidel seguidora.

No obstant això, mai ha dit res dels reis ni de la princesa. De fet, és com si no existissin per a ella. I és que abans de comentar una cosa que pugui perjudicar la institució prefereix guardar silenci.

Princesa Elionor
La princesa Leonor durant una de les seves darreres intervencions públiques | EUROPA PRESS

Prefereix centrar-s'hi i parlar de la seva situació personal. Així doncs, admet que el seu somni és «poder tenir un projecte de vida on pugui formar una família». I això mentre es pugui dedicar professionalment a «allò que m'apassiona, la moda».

Això sí, de moment es troba soltera després de posar punt final a la seva relació amb el DJ Jorge Bárcenas. Tot i això, la princesa Elionor sap que el desig de Victòria Frederica implica casar-se i tenir fills, i confia que no trigarà gaire.

«És una cosa que, com a dona, és un somni i un projecte de futur», relatava a l'entrevista. «Crec molt a la família com a nucli per poder desenvolupar-te en totes les facetes de la vida», afegia. És una idea que pensa des de fa temps, però de moment no ha pogut dur-la a terme.

Especialment, perquè no ha aconseguit enamorar-se de la persona adequada. Actualment gaudeix de la solteria, encara que ja se l'ha vist acompanyada per amics en alguna vetllada. Per tant, tracta d'aprofitar el temps al màxim.

Per primera vegada, la neboda dels reis parlava de la seva ruptura amb Bárcenas. Si bé és cert que havia guardat silenci, ara es confessa sense objeccions. Així, admet que no té un ideal d'home i que el que és realment important és que «sigui una bona persona».

Elionor roman sorpresa amb les paraules de la seva cosina

La princesa Elionor, que sempre ha intentat mantenir-se en un segon pla mediàtic, comprova amb sorpresa el paper que comença a adquirir la seva cosina.

I és que durant els darrers mesos s'ha deixat veure en multitud d'esdeveniments i ha posat per a diverses revistes. Així que, si res no ho remeia, el més probable és que tracti de fer-se un forat dins del món del cor.

I sens dubte seria un personatge molt cotitzat, ja que el seu vincle amb els reis i la princesa el converteixen en una peça molt atractiva pels mitjans.

Imatge de Victòria Frederica.
A la cosina d'Elionor li agradaria ser mare | Instagram: @vicmabor

Així mateix, al reportatge explica que «hi ha diferents etapes a la vida, i crec que cal tractar d'aprendre i gaudir de totes elles». Si és el cas, actualment es troba sense parella, encara que sempre està oberta a l'amor perquè sap que pot aparèixer la persona que la conquisti.

Leonor y Sofía desobedecen la principal norma de Letizia y arrasan en internet

Mentrestant, la futura hereva al tron espera amb impaciència l'arribada del nadó, i és que confia que la seva cosina tingui fills com més aviat millor.