Carlos Sobera se'n va de la llengua i explica com és Rocío Flores fora de càmera

Carlos Sobera no vol comprometre a Rocío Flores i evita fer-li preguntes sobre la polèmica durant el directe de 'Tierra de nadie'

Rocío Flores ha aprofitat la polèmica mediàtica de la seva mare per fer-se un lloc en diversos platós de televisió com a col·laboradora. Aquest és el cas de 'Supervivientes', on apareix cada setmana per parlar sobre el concurs que està fent Olga Moreno. Així doncs, tots els dimarts podem veure a Rocío Flores en la gala setmanal de 'Tierra de nadie' per defensar a la dona del seu pare. És més, també aprofita la seva col·laboració a 'El programa de Ana Rosa Quintana' per parlar sobre la seva mare i enviar-li indirectes.

 

Ara bé, Carlos Sobera, presentador de 'Tierra de nadie', ha assegurat que Rocío Flores és una persona molt diferent quan s'apaguen les càmeres. La filla de Rocío Carrasco sempre es mostra reticent davant el conflicte familiar. De fet, té molt clar que no vol parlar sobre la seva família al concurs on està participant Olga Moreno. 

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carlos Sobera protegeix Rocío Flores de la polèmica

Carlos Sobera està completament d'acord amb la decisió de Rocío Flores i explica que «no la forcem molt perquè a 'Tierra de nadie' pretenem ser molt respectuosos i perquè, a més, el públic que ens veu espera que parlem dels supervivents. No volem barrejar pomes i peres», ha assegurat Sobera. A més, ha afegit que ell també s'ha preocupat per Rocío Flores i que, fins i tot, li ha preguntat per com està gestionant anímicament tot el que la seva mare està explicant.

 

Fins i tot, Carlos Sobera s'ha interessat per saber com és capaç de suportar les crítiques d'una Espanya dividida en dos bàndols: els qui donen suport a Rocío Carrasco i els seguidors de la família Flores.

 

En aquesta tessitura, Carlos Sobera ha assegurat que la neboda de Gloria Camila és «molt prudent» i tampoc «parla massa». Per això, el presentador del programa evita «crear una tensa situació» i, a més, entén que 'Terra de nadie' «no és el lloc oportú per parlar sobre aquests temes».

 

«Ja li tocarà parlar i quan vulgui ho farà», ha assegurat el presentador, que aprofita les publicitats per parlar amb Rocío Flores.  

 

Seguint en aquesta línia, Rocío Flores apareix tranquil·la en les gales dels dimarts, atès que no ha d'enfrontar-se a preguntes incòmodes per part del presentador. És més, ja compta amb el plató d'Ana Rosa Quintana per parlar sobre la seva mare. 

 

El presentador parla sobre el documental

Carlos Sobera ha confessat que «no segueixo molt el cas, sé els grans titulars» i que sense escoltar «les dues parts» no pot donar una opinió. «Em semblaria injust», diu el presentador.

 

«No tinc una opinió consolidada. No sé com ha anat tot exactament. Però sí que crec que és un tema delicadíssim», ha manifestat el presentador de Telecinco. No obstant això, tot i que assegura que no simpatitza amb cap dels bàndols, sí que ha afirmat que no dubta del testimoni de Rocío Carrasco.

 

«Quan algú fa un programa confessant tot el que li ha passat, alguna veritat, encara que sigui subjectiva, encara que sigui la seva veritat, ha d'existir», ha conclòs Carlos Sobera. Canviarà la relació entre ell i Rocío Flores després d'aquestes paraules?


Comentaris

envia el comentari