Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame'

Mila Ximénez i la seva frase més demolidora: «Espero que es mori abans que jo»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha sigut rotunda en referir-se a l'estat de salut del seu exmarit, Manolo Santana

Mila Ximénez no sent ni una mica de compassió pel seu exmarit i pare de la seva filla Alba, Manolo Santana. L'extenista espanyol porta des del 2014 protagonitzant titulars pel seu estat de salut, que ha deteriorat notablement el seu aspecte físic. L'última vegada que va aparèixer davant dels mitjans de comunicació, Manolo Santana va fer sonar les alarmes, ja que estava capcot i sense força i tenia dificultats per moure's.

Preocupació per l'estat de salut de Manolo Santana després de la seva última aparició

Acompanyat de la seva actual dona, Claudia Rodríguez, l'extenista va aparèixer gairebé sense poder caminar i necessitant l'ajuda d'algú per desplaçar-se. Una imatge que ha alimentat els rumors que ja van sonar amb força el gener d'aquest any.

Manolo Santana i la seva dona Claudia Rodríguez a les grades d'un partit de tennis
Manolo Santana i la seva dona, Claudia Rodríguez, a les grades d'un camp de tenis | GTRES

En aquell moment, un treballador del seu club de tenis ja informava els mitjans de la «lamentable situació» física de l'extenista, que, segons explica el testimoni, no era capaç de parlar ni de menjar per si sol. No obstant això, la veracitat de la notícia va ser qüestionada després que la direcció de la Mútua Madrid Open sortís a desmentir amb un breu comunicat les informacions que apuntaven un deteriorament de l'estat de salut de Manolo Santana. «El nostre president honorífic no ha experimentat cap canvi en l'estat de salut. Segueix exercint activament el càrrec de president honorífic. És el millor ambaixador que el club podria tenir i ajuda a que el torneig segueixi creixent», advertia el comunicat als mitjans.  En qualsevol cas, no hi ha dubte que, amb 82 anys que té, Manolo Santana està patint les xacres pròpies de l'edat, una situació que preocupa moltes persones del seu entorn. Però no a Mila Ximénez.

Mila Ximénez no té pietat amb Manolo Santana: 'Espero que es mori abans que jo'

Tot i l'estat de salut tan deteriorat de Manolo Santana, Mila Ximénez no sent ni una mica de compassió per qui va ser el seu marit durant tres anys. «Crec que el Manolo Santana és la pitjor persona amb qui he tingut tracte en la meva vida. Com a tenista ha sigut el millor, però com a persona per a mi ha estat i és abominable. M'esgarrifa pensar que està en una mala situació, però està com vol estar i on vol estar. Fa molt de temps va decidir tenir aquesta vida, aquesta relació», deia fa uns mesos a 'Sálvame'.

La col·laboradora de Telecinco va viure un autèntic calvari amb el pare de la seva filla i no pot tenir bones paraules cap a una persona que menysprea pel que els ha fet a ella i als fills que ell va tenir fruit de diversos matrimonis. «Jo tinc relació amb els quatre fills de Santana, són la meva família. Parlo amb els germans de l'Alba gairebé cada dia. Qui se n'ha anat de la família és ell», assenyalava amb més duresa i sincertitat que mai.

Ni tan sols el fet que Santana travessi una situació molt complicada a causa del càncer commou Mila Ximénez, que no sent ni una mica d'empatia per l'extenista. A més, la col·laboradora va tenir unes paraules demolidores cap al pare de la seva filla que es van criticar molt per la falta de tacte que va demostrar. «Les malalties del senyor Santana m'importen quatre merdes. El dia que el Manolo no hi sigui, no em farà cap pena. Espero que es mori abans que jo. És tan cabró que encara me n'aniré jo abans», va acabar dient Ximénez deixant molt clar que no té pietat cap a Manolo Santana.