Primer pla de Carlos Sobera en un photocal

Carlos Sobera i la seva dona reben un cop inesperat quan creien que tot anava bé

Carlos Sobera està molt preocupat per la notícia que acaba de conèixer

Carlos Sobera no passa per una bona ratxa. El presentador està totalment destrossat després de la notícia que ha rebut fa unes hores. No és un bon moment professional per al basc, que afronta la seva etapa més complicada.

Quan semblava que tot anava bé i que el tenien en compte per dirigir diversos formats de la cadena, tot això podria canviar. D'un temps ençà, allò que es pensava que era un èxit, s'ha convertit en un fracàs monumental.

Carlos Sobera no aconsegueix convèncer els espectadors

Cada dia, les cadenes de televisió han de fer front al moment més amarg de la jornada. És un moment revelador que posa sobre la taula què passa realment darrere de la pantalla i que podria suposar la fi de diversos programes.

Primer pla de Carlos Sobera, nou presentador de Secret Story
'Secret Story' no aconsegueix enganxar l'audiència i protagonitza la seva gala menys vista. | Telecinco 

Es tracta de les dades d'audiència que situen al rànquing les cadenes de televisió que triomfen entre els espectadors. Una de les franges més disputades és la denominada 'prime time', que comença al voltant de les 22:00 hores.

Justament aquí, Sobera s'ha emportat el seu gran disgust. El presentador no va aconseguir superar Antena 3, ni traient tota l'artilleria pesant. La semifinal de la Copa del Rei i 'Secret Story' no van ser suficients per vèncer el seu principal competidor.

Atresmedia no va contraatacar i se la va jugar amb els seus formats habituals. 'El Hormiguero' i la sèrie 'Mentiras' van aconseguir que Antena 3 es posicionés com a cadena més vista. Part d'aquest èxit és degut als seguidors que enganxen 'Pasapalabra' i 'Notícias 2'.

El reality de Mediaset va començar després del partit Rayo-Betis, aconseguint millorar les dades de pantalla respecte a altres gal·les. Tot i això, no va ser suficient i es va situar com la gala menys vista amb 1.164.000 espectadors.

Sens dubte, una patacada enorme que es va sumar al fracàs que el programa de Carlos Sobera va protagonitzar contra 'Mentiras'. Un cop més, Secret Story no va aconseguir liderar les audiències i va posar en risc la seva continuïtat.

L'últim intent per aixecar audiències

Ja fa un mes que Telecinco emet 'Secret Story' amb l'edició dels anònims. Un format que, des del primer moment, no va aconseguir convèncer els espectadors. L'estrena només va aconseguir enganxar 1.500.000 persones, molt lluny de les dades d'altres realities de la cadena.

Amb aquestes xifres, Sobera tenia una tasca complicada per aixecar el format. Ni els avenços a 'Sálvame' o 'Ya son las ocho' fan que pugi l'audiència, malgrat la bona rebuda del presentador basc. Va saber bregar com ningú amb els enfrontaments contra Rocío Flores al plató de 'Supervivientes', fet que el posiciona com un dels presentadors estrella.

L'últim intent de Mediaset de reviure el concurs va ser convidar Kiko Rivera a la casa de Guadalix. Una visita que prometia molt, però que es va haver de canel·lar a causa de la polèmica entrevista que va fer hores abans.

Imatge del plató de Secret Story d'anònims presentat per Carlos Sobera
Secret Story ja és el reality menys vist de Telecinco. | Mediaset 

Amb aquest panorama desolador, Sobera només pot esperar-se què passarà si la cosa no millora. Almenys té el consol que el seu altre programa a Cuatro, 'First Dates', va entrar al rànquing dels més vistos dimecres passat.

Encara que continua molt per sota dels seus principals competidors, resisteix l'empenta i el famós restaurant està lluny de tancar. De fet, té més acollida que el seu predecessor 'First Dates Cafè' presentat per Jesús Vázquez.