Carlos Sobera

«Vull ajudar-les»: Carlos Sobera s'ofereix a reconciliar Rocío Carrasco amb la seva filla

Carlos Sobera es postula com a mediador perquè mare i filla arreglin el seu conflicte familiar

La forta esbroncada entre Rocío Flores i el Maestro Joao a 'Supervivientes: Tierra de nadie' segueix fent parlar molt a la televisió. La desagradable topada va ser tal que fins i tot Carlos Sobera va haver de ficar-se enmig de la discussió per posar ordre al plató.

El periodista basc es va veure obligat a frenar el fort caràcter de la filla d'Antonio David. Ho va fer quan la jove va començar a carregar contra Belén Rodríguez perquè no era present al plató. «Aquest no és l'escenari adequat per manifestar-ho», li va dir Sobera.

Va ser una nit carregada de tensió al programa de Telecinco, que va reflectir l'estat de nerviosisme de la filla d'Antonio David Flores. A la col·laboradora d''El programa de Ana Rosa' li va passar factura la pressió suportada durant el temps que va durar la docu-sèrie sobre la vida de la seva mare.

El comunicador podria fer de mediador entre mare i filla

Aquest dijous, el conductor de 'Tierra de nadie' ha ofert el seu punt de vista sobre la guerra mediàtica i familiar entre mare i filla. Fins i tot ha allargat la mà per intervenir entre totes dues, deixant caure que podria gravar-se un lliurament de 'Volverte a ver', amb el clar objectiu que es reconciliïn.

Les paraules del comunicador s'han produït davant els mitjans de premsa convocats a un acte solidari a la localitat malaguenya de Marbella. L'ambaixador de la Fundació Global Gift inaugurava 'La Casa de Ángels' en pro dels nens amb malalties rares.

El presentador de Mediaset atenia amablement als reporters presents i era preguntat, com no podia ser d'altra manera, pel tema de l'any. De primeres, els companys de premsa li han qüestionat pel succeït aquella nit de tensió màxima al plató número 6 de Telecinco.

«Hi va haver un petit 'pique', però va ser solucionat immediatament i després ja a la setmana següent no hi va haver cap problema». Així es referia el comunicador a la baralla entre la col·laboradora i el vident de fa un parell de setmanes.

«De vegades els nervis traeixen i es diuen coses. Rocío és molt jove i té poca experiència. Crec que ho hem solucionat tots amb tranquil·litat, que és com cal fer les coses», afirmava.

Qüestionat per aquest possible retrobament entre mare i filla, deia el següent: «Seria una bomba en tots els sentits, però sobretot en l'emocional. Per a elles aquest seria un moment de les seves vides irrepetible, extraordinari i probablement molt positiu».

«Tant de bo poguéssim ajudar-les, jo els oferiria 'Volverte a ver' per a un retrobament, amb la millor de les intencions. Són temes tan delicats, tan especials, tan controvertits que cal respectar les emocions i anar amb compte», tancava el tema.

Les revelacions del presentador basc sobre la filla de Rocío Carrasco

Fa uns dies, el presentador de Telecinco va revelar les dificultats anímiques que ha tingut la germana de David Flores mentre estava col·laborant en Supervivientes.

El comunicador ha relatat els problemes de la jove que ell mateix ha presenciat 'in situ'. «Va tenir baixons. Hi va haver un dia que va haver de sortir de plató plorant i va trigar 10 o 15 minuts a tornar».

«Amb les seves virtuts i els seus defectes, tots tenim sentiments. Les coses l'afecten, no és de pedra. Porta una cosa dins que ha de treure i hi ha moments en què li agafa baixada», confessava el presentador de Mediaset.

Sobre el tracte que manté amb la filla de Rocío Carrasco, el presentador ha estat clar. «Amb mi és molt amable, molt correcta, al programa es comporta extraordinàriament bé, és disciplinada. Sap quina és la seva feina i sap què ha de fer, de manera que en aquest sentit no hi ha cap problema», ha finalitzat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.