Risto Mejide amb cara de sorpresa

«Comenceu bé»: Risto Mejide s'estavella durant l'estrena del seu nou programa

Les coses no van sortir segons el previst durant el primer episodi de 'Todo es verdad'

S'havien generat moltes expectatives sobre l'estrena de 'Todo es verdad', un espai de reportatges d'investigació amb Risto Mejide al capdavant. Tant és així que després de no complir amb el promès, els usuaris no han dubtat a mostrar el seu profund descontentament a les xarxes socials. Així, al marit de Laura Escanes li han caigut bastantes crítiques de part de l'audiència, fet que podria restar-li credibilitat al programa.

I què ha passat? Doncs precisament un greu error pel que fa a l'horari d'emissió. Així, després de la seva estrena el passat dimecres, i encara que l'expectació entre l'audiència era màxima, la controvèrsia va acabar entelant el seu esperat debut.

L'estrena estava prevista per les 22.50, amb la promesa de deixar al descobert a Paz Padilla com a precursora de la pseudociència. Risto Mejide estava preparat per donar-li canya a qui s'ha convertit en la seva gran enemiga, televisivament parlant.

Molts asseguren que la humorista i presentador no van acabar d'encaixar durant el seu pas com a jurat a 'Got Talent'. Tant és així, que van arribar a protagonitzar diverses topades darrere de càmeres.

Però l'emissió va acabar retardant-se més de l'esperat, de manera que alguns dels espectadors no s'ho van prendre gens bé. D'aquesta manera, van començar a manifestar el seu cabreig a les  xarxes socials, concretament a Twitter.

El gran enuig de l'audiència davant l'estrena del programa

«Doncs comenceu bé. El que no és veritat és l'hora de començar», els recriminava un dels usuaris. «Tot és veritat segur? Perquè l'hora de començar no ho és. Expectant de totes maneres, molta sort», prosseguia un altre d'ells. Les protestes van arribar fins i tot a l'Instagram de Risto, la imatge promocional s'omplia de comentaris al respecte.

«Ho sentim? Les 23:25 i encara no ha començat el programa», «no entenc que posin que comença a les 22:50. Són les 23:10 i encara estan fent 'First Dates'», pot llegir-se sota la instantània.

El presentador ja havia advertit que l'estrena del format es podria endarrerir a causa de la pròrroga del partit de futbol de l'Eurocopa. Una excusa que no ha acabat de convèncer l'enfurismat públic. «Què té a veure la pròrroga, si és a Cuatro?», es preguntaven.

Haver demorat l'estrena fins a mitja hora va acabar passant-li factura a Mejide i al seu equip, que tot i això va aconseguir unes notables xifres d'audiència. Un 12% de share, força acceptable tot i aquest gran error i per tractar-se de Cuatro.

La veritat és que van saber jugar molt bé les seves cartes, ja que en l'últim moment van decidir canviar la temàtica i parlar sobre la detenció de José Luis Moreno.

Estava previst que el format arrenqués tractant assumptes com el negacionisme, la biodescodificació o els anomenats 'tractaments miracle'. Això no obstant, van decidir canviar de tema per una qüestió d'actualitat.

Així, haurem d'esperar a la setmana que ve per descobrir un contingut que promet generar debat. Així ho avançava el mateix Risto: «Jo sé que l'emissió d'aquest avanç aixecarà alguna ampolla que una altra, però li demano a aquesta gent que pensi en el benefici d'aquesta investigació».

Concretament, el presentador s'ha dirigit a Paz Padilla, que s'ha vist implicada en un escàndol relacionat amb la pseudociència després de parlar sobre ella a 'Cuarto Milenio'. Després de descobrir l'abast que havien tingut les seves paraules, la humorista es disculpava en xarxes socials.

«Vull demanar disculpes. No m'he explicat bé o se m'ha malentès. Quan jo parlo i recomano la biodescodificació, em refereixo a les emocions i com entendre-les», assegurava.

Padilla insisteix que ella es referia a les emocions. «Estic totalment en contra d'aquesta pseudociència en què parlen de curacions miraculoses. Si us plau, no abandoneu mai els tractaments de radioteràpia i quimioteràpia».

Sembla, però, que aquestes paraules no han convençut a Risto. «Quan us he dit que això era un programa d'investigació i actualitat anava de debò. I tan seriosament, que tot el que us hem avançat aquests dies no ho emetrem aquesta nit».

«Òbviament, això de la biodescodificació ho emetrem la setmana que ve, així també Paz Padilla té una setmana per respirar», afegia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.