Kiko Hernández al plató de 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva' el 28 de març del 2021

Kiko Hernández es fica amb el físic de Rocío Flores i les xarxes esclaten

El col·laborador ha carregat durament contra la filla de Rocío Carrasco

El documental que Rocío Carrasco ha protagonitzat a Telecinco ha silenciat a molts dels seus detractors. Alguns d'aquells que abans eren molt durs amb ella han abaixat el cap.

En aquest grup està Kiko Hernández, qui li va demanar perdó i va començar a abanderar la causa feminista. El problema és que els espectadors no van confiar en les seves disculpes, ja que pensaven que únicament estava seguint el corrent predominant.

Aplaudir l'exdona d'Antonio David era una tasca massa fàcil i infinitat de rostres es van sumar al moviment. No obstant això, el temps ha anat passant i cada vegada és més difícil mantenir la postura inicial.

L'exconcursant de 'Gran Hermano' considera que Rocío Flores és una impostora. S'ha burlat del seu aspecte físic i l'ha acusat d'atreviments bastant lletjos.

Segons va sortir publicat, la neta de la Més Gran no consentia compartir plató amb certes persones. Va vetar al mateix Jorge Javier Vázquez i a Belén Rodríguez, tots dos íntims amics de la seva mare.

El col·laborador de 'Sálvame' ha definit a la jove com «vetadora», però la cosa no ha quedat aquí. No estava content amb destapar aquest escàndol, així que ha revelat l'últim engany de la influencer.

D'un temps ençà, la filla de Rociíto està guanyant molts diners gràcies a les seves xarxes socials. Té un nombre de seguidors bastant atractiu per a les marques, motiu pel qual li fan ofertes molt suculentes.

En una de les seves últimes publicacions ha promocionat un vestit de Marta López, gran defensora d'Olga Moreno a 'Supervivientes'. Hi ha molta gent que considera que la tertuliana s'està aprofitant de l'atenció mediàtica de la família Flores. Kiko està d'acord amb aquesta teoria, però ha fet un pas més. Ha demostrat que «la nena» retoca les fotografies que publica d'una forma exagerada.

Ha comparat dues instantànies: una publicada per ella i l'altra per una de les seves amigues. El resultat és completament diferent, sembla clar que té una gran afició per adornar la realitat.

L'atac que ha desencadenat la polèmica

Els companys d'Hernández han aplaudit aquest descobriment, així que ell s'ha animat a seguir amb el joc. Segons la seva opinió, el comportament que la neta de la Jurado està tenint a 'Supervivientes' és inadmissible, primer perquè no tracta bé als presentadors i després perquè no actua d'una manera coherent. Antonio David li ha enviat una carta a la seva dona on la fa partícip de la situació que hi ha a Espanya.

Kiko no comprèn que involucrin Olga en l'huracà Carrasco i després exigeixin mantenir-la al marge. Estava bastant indignat i les formes en què ha expressat la seva opinió han estat desencertades.

Les xarxes socials no li perdonen que s'hagi ficat amb el físic de la jove. L'ha imitat en un to despectiu, sense tenir en compte que podria estar fent molt de mal.

Ha assegurat que la col·laboradora de Ana Rosa era un «'conyàs' de nena». Aquestes paraules han generat un gran enrenou, ja que es contradiuen amb els valors que ha predicat durant tres mesos.

La protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' s'ha convertit en una icona del feminisme. Molts dels seus companys s'han sumat a la causa, encara que sembla que no estaven sent del tot sincers.

És el cas d'Hernández, que no ha trigat a emprar uns termes que van en contra del moviment. A més, no està tenint en compte que està fent mal a la filla de la persona que defensa tant.

«Això no és feminisme», li recorda un usuari de Twitter. Sembla que Rocío Flores segueix tenint infinitat de suports i la seva trajectòria televisiva va per llarg.

Hi ha un grup de gent que desconfia d'ella, ja que creuen que no és tan innocent com vol donar a entendre. Però també hi ha qui ha apostat per la seva innocència i no consenten que la humiliïn gratuïtament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.