Pablo Díaz de Pasapalabra

Pablo Díaz s'emporta el pot de 'Pasapalabra' i una nòvia: «El millor que m'ha passat»

El flamant guanyador del pot de 'Pasapalabra' ha estat entrevistat a 'El Hormiguero'

Aquest dijous, 1 de juliol, Pablo Díaz ha estat entrevistat a El Hormiguero. El flamant guanyador de 'El Rosco' de Pasapalabra ha parlat sobre el seu concurs en el mític programa d'Atresmedia.Pablo Díaz, que ha guanyat 1.828.000 euros, ha assegurat que «en aquell moment al·lucines, escoltes la primera volta sencera i veus que et saps totes les respostes».

«I comences a encertar una darrere l'altra, tens la sensació que se t'adormen les mans, comences a respirar molt ràpid... És una sensació increïble», ha confessat el guanyador.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Malgrat tot, ha reconegut que «amb algunes lletres tenia dubtes. Però, finalment ho vaig veure clar i llavors vaig tirar milles, perquè o ho saps o no ho saps».

Pablo Díaz revela quina quantitat haurà de declarar a Hisenda

D'altra banda, Motos ha volgut saber quants diners haurà de declarar a Hisenda. «Amb la 'h', qui s'emportarà la meitat dels teus diners?», ha fet broma el presentador.

«Ja has vist amb quants diners et quedes?», ha preguntat Pablo Motos. «Més o menys, aquí a Madrid, em queda amb un milió d'euros nets aproximadament», ha assegurat Díaz.

D'altra banda, Pablo Motos ha volgut saber per què va decidir participar a Pasapalabra. Díaz ha revelat que es va presentar gràcies a la seva àvia Conxita. «Em va animar a fer-ho perquè vèiem el programa junts i em va dir que encertava moltes preguntes i que em preparés per participar-hi», ha explicat.

«Arran d'això, vaig veure que és un programa molt difícil i que hi ha algunes paraules que no pots saber. Llavors vaig decidir estudiar i presentar-me l'any 2017. Però ja m'estava preparant des del desembre de 2015», ha explicat.

Díaz s'ha preparant «veient tots els 'roscos' de l'última dècada. A més, he anat apuntant les paraules que són molt difícils per si es repetien», ha confessat.

«També he estat estudiant del diccionari i subratllant les paraules més difícils. A més, he utilitzat una aplicació de memorització». Per si no n'hi hagués prou, ha revelat que durant tot aquest temps també ha estat estudiant violí.

El violinista va conèixer a la seva parella en el programa d'Antena 3

Pablo Díaz valora presentar-se a un altre concurs després del seu gran èxit. «Pasapalabra era l'únic concurs que m'havia preparat, però si es forma un equip i anem a Boom, o a un altre concurs, jo encantat», ha assegurat.

A més, ha confessat que va conèixer a la seva parella a Pasapalabra. «Ens coneixíem d'abans perquè ella té un canal de YouTube i també és músic».

«Ens vam conèixer en persona perquè ella va anar a la cadira blava i ens vam enamorar. Si et soc sincer, per a mi això ha estat millor que el pot», ha revelat.

«No tornaré a viure això mai més»

El presentador d'Antena 3 li ha preguntat si s'ha emborratxat alguna vegada. «No soc molt d'emborratxar-me perquè prefereixo estar amb els amics xerrant, soc una mica 'viejoven'», ha respost.

Abans de finalitzar l'entrevista, el violinista ha tornat a parlar del seu concurs. «No tornaré a viure això mai més. En aquest moment no només penses en els diners sinó en els sis anys que has estat estudiant», ha sentenciat.