Isabel Pantoja i Kiko Rivera caminant pel carrer

Kiko Rivera parla després de l'atac d'ansietat de la seva mare: «És millor»

S'endureix la situació a la família Pantoja, que torna a veure's les cares als tribunals
Kiko Rivera i Isabel Pantoja pel carrer amb ulleres de sol

Isabel Pantoja travessa un dels moments més delicats de la seva vida. Ha vist com en qüestió de mesos el seu fill s'ha allunyat d'ella. La relació podria donar-se gairebé per trencada.

Ahir es va viure un nou episodi del serial del clan Pantoja. La cantant va anar als jutjats de Chiclana a declarar en qualitat de testimoni en una causa oberta entre el seu fill i el seu germà Agustín. I, sens dubte, es va veure entre l'espasa i la paret.

La relació entre els membres de la família ha empitjorat en els últims temps. I els nervis s'estan apoderant d'ells. De fet, Isabel Pantoja va haver d'abandonar els tribunals per un atac d'ansietat.

Ho va fer trencada de dolor i a llàgrima viva. La situació s'ha tornat insostenible, i el pitjor de tot és que no hi troben solució.

D'altra banda, Kiko Rivera es va mostrar molt contundent quan va sortir del judici. Va deixar clar que la distància amb la seva família cada vegada és més gran. «És millor no esperar res de ningú», va assenyalar.

Amb un to enigmàtic, va deixar clar cap a qui anava dirigit el missatge: «Qui pensi en tu, que t'escrigui. Qui et trobi a faltar, que et busqui».

Continuava amb un: «Qui t'estimi, que ho demostri. Bon dia, família. Ben aviat hi haurà sorpreses».

El que no va aclarir és si aquestes novetats que anuncia tenen a veure amb la seva carrera professional o amb l'àmbit personal. Tenint en compte el que ha passat en els últims temps i amb l'herència de Paquirri en suspens, no es descarten noves visites a jutjat.

El fill gran de la Pantoja va escriure aquestes paraules a Instagram, acompanyes d'una foto on apareix ell amb posat reflexiu. El DJ té clar que en aquests moments no pot comptar amb la seva mare. Es pot dir que ha tirat la tovallola.

Kiko Rivera veu enemics a la seva família

Kiko Rivera, molt actiu a les xarxes socials, unes hores abans va compartir un altre missatge lapidari. «La família no sempre és de sang. La família són les persones que et volen a la seva vida».

Ara mateix, a la família Pantoja només veu enemics. Reconeix que només pot comptar amb «aquells que t'accepten per qui ets. Aquells que farien qualsevol cosa per veure't somriure i aquells que t'estimen sense que res més importi».

Aquestes últimes hores també han sigut difícils per a Kiko. Que la seva mare recolzés a Agustín en el judici va ser un cop molt dur. Una cosa que possiblement preveia però que li va fer molt de mal, tal com va expressar a les xarxes socials.

I és que Rivera utilitza les xarxes per a desfogar-se, per a dir tot el que pensa. I també per a mostrar afecte a la seva dona, Irene Rosales, i als seus fills, a qui considera la seva veritable família.

Ells són els que l'han acompanyat en els mals moments i els que l'ajuden a superar aquest episodi tan dur.

Després que Isabel declarés al jutjat davant la demanda que Kiko va interposar a Agustín, la premsa va voler saber quina opinió tenia el DJ al respecte. Va preferir mantenir-se aliè a tot i va evitar respondre a les preguntes dels periodistes que l'esperaven al carrer.

Amb la mirada impassible, no va donar explicacions del que sentia. De moment, prefereix utilitzar altres vies per a comunicar-se i llançar missatges a la seva família.

Els propers dies s'esperen novetats al culebró dels Pantoja. Una història de traïcions i deslleialtats que sembla que no s'acaba mai.