Víctor Sandoval, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Raquel Bollo i altres

'Sálvame' revela una infidelitat en directe: «Et toca a tu, a veure com t'ho prens»

Kiko Jiménez destapa la suposada deslleialtat soferta per una cara molt coneguda del nostre país

Sálvame va tornar a donar-li la tarda a un dels personatges famosos més coneguts del nostre país. El sempre imprevisible programa sobre el món del cor, que emet cada tarda Telecinco, li va donar un bon 'zasca' a la model María Jesús Ruiz.

Poc després de començar el programa de dijous, Kiko Jiménez irrompia en directe des de casa, tot i no estar prevista la seva presència en el dia d'ahir. A través d'una trucada de vídeo, el nòvio de Sofia Suescun entrava al voltant de les cinc de la tarda per dir-li una cosa molt important a la presentadora del programa, Núria Marín.

El cas és que el dubte de l'exclusiva va quedar en l'aire durant unes hores. Un gran suspens fins que Kiko es va presentar al plató de 'Sálvame' per explicar una exclusiva que faria parlar molt.

Kiko Jiménez destapa la infidelitat que enfonsa María Jesús Ruiz

El secret revelat pel col·laborador de Telecinco no era gens positiu per María Jesús Ruiz. La model i exconcursant de 'Supervivientes' ha hagut de sentir com acusen ala seva actual parella de ser-li infidel amb una altra dona.

Segons Jiménez, Curro és deslleial a l'andalusa amb la presentadora Vivi Figueredo. La informació revelada per Kiko dona a entendre que tots dos s'haurien enviat missatges íntims en diverses ocasions.

Aquesta suposada relació seria una història formal, segons la versió oferta ahir per Kiko Jiménez. El de Linares sosté que la infidelitat va ja pel camí dels dos anys. Al seu torn, assegura que la relació amb Vivi Figueredo és duradora, una revelació que ha deixat sorpresos a tots els col·laboradors.

«T'ha tocat i ara ets tu la perjudicada, a veure com t'ho prens, tenim les converses». Així es dirigia el tertulià a Maria Jesús Ruiz, mirant fixament a la càmera en tot moment.

Parlant d'aquests suposats missatges entre Curro i Vivi, hi hauria ofertes per «pertànyer» un al món d'un altre, reportatges d'Interviú i fins i tot plans per viatjar o anar-se'n a viure junts.

La dona de Curro acusa la model de ser «víctima i còmplice»

Per si no n'hi hagués prou, Yolanda, l'esposa de Curro, va parlar ahir en directe al programa presentat per Núria Marín. Aquesta va acusar la de Jaén de ser «víctima i còmplice», ja que la pròpia Yolanda va saber per televisió que aquest li havia posat les banyes amb la model espanyola.

L'actual dona de l'empresari va afirmar que encara estan casats i que va saber de la seva altra vida gràcies al programa de Telecinco . A més, va explicar que María Jesús Ruiz tenia coneixement que el seu nòvio estava casat i ho sap perquè va ser ella qui l'hi va comentar.

Per tant, la dona va sostenir el següent: «És víctima i és còmplice de Curro. Li donaria un consell, que sàpiga molt bé com és la persona amb la qual comparteix la seva vida, perquè no és com aparenta ser».

Un altre assumpte que va indignar la convidada d'ahir és que la model s'hagi aprofitat d'ell a tots els nivells. Segons el seu testimoni, l'ha deixat deutes i s'ha emportat part del seu sou. «Ell es passava el meu sou a una targeta moneder que tenia, se suposava, que era per a les despeses de la casa».

Per finalitzar, la dona del polèmic empresari exposa que no és la primera vegada que l'enganya amb una altra dona. Ha afirmat que el va enxampar veient fotos al seu mòbil, però el seu marit es va quedar «destruït» i aquesta li va perdonar. «Vaig seguir veient imatges que em passen i en el seu telèfon tenia fotos d'aquesta persona en l'estalvi de pantalla», denunciava ahir a la tarda.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.