Carlos Sobera presentant 'El Debate' de 'La isla de las tentaciones 2'

Carlos Sobera, el malson de Jorge Javier que fa perillar el seu lloc de treball

El presentador de 'Sálvame' ha perdut protagonisme després que Sobera s'hagi convertit en un presentador amb molta experiència

Carlos Sobera ha protegit amb molta cura durant tots aquests anys la seva vida privada, i és que el presentador és reticent a parlar sobre les seves intimitats. Feliçment casat des de fa sis anys amb la productora i advocada Patricia Santamarina, també ha passat per moments complicats.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que l'any 2019, ella sofria un vessament cerebral que gairebé li costa la vida. Carlos es va convertir durant aquest complicat tràngol en el seu màxim suport, ja que no es va allunyar d'ella en cap moment. De fet, el presentador no ha deixat celebrar la salut de la seva dona des d'aleshores. «És fantàstic celebrar-ho veient-la com està, tan pletòrica de salut», revelava Sobera deixant clar l'amor que sent per ella.

Tots dos se senten molt orgullosos de les seves filles, Arianna i Natalia, de 22 i 13 anys, de les quals el presentador es desfà en afalacs. De fet, la primera d'elles ha debutat al costat d'ell en l'estrena del seu nou programa 'El precio justo'. Així, van demostrar la gran complicitat que existeix entre tots dos i la bona relació que tenen, arribant fins i tot a fer broma. «Ari, que té xicot, es posa aquests auriculars per a no escoltar-lo quan estan junts, veritat?», la picava el presentador.

Broma amb què ella responia amb un clatellot. «La veritat és que me'ls poso per a no escoltar-te a tu», afirmava entre riures la jove. I així es guanyava l'aplaudiment del públic. Carlos, que seguia disposat a llançar-li bromes a la seva fillastra, no dubtava a recriminar-li que no li hagués presentat el xicot a la seva mare. Tanmateix, Arianna deixava molt clar que ara mateix no hi havia ningú ocupant el seu cor, encara que pretendents no han de faltar-li.

Professionalment, Carlos no pot queixar-se, ja que s'ha convertit en un dels fitxatges estrella de Mediaset, arribant a presentar diversos programes entre els quals es troben 'Volverte a ver', 'First Dates', 'Supervivientes', i ara també, 'El precio justo'.

Rivalitat mediàtica amb Jorge Javier

De fet, Jorge Javier Vázquez, qui s'havia convertit en el nen bonic de la cadena, ha d'estar tremolant, ja que Carlos Sobera ha anat a poc a poc guanyant rellevància i convertint-se en un dels rostres preferits per l'audiència. Tant és així que el presentador de 'Sálvame', qui sembla haver quedat relegat al programa de cor i poc més.

En els últims mesos, cada vegada l'hem vist menys, i altres presentadors com Carlota Corredera o María Patiño semblen haver-li pres el protagonisme. Potser perquè els nombrosos enfrontaments que ha protagonitzat han acabat passant-li factura, i és que ja se sap que Jorge Javier no té pèls en la llengua.

A això s'hi suma que el seu tron en 'Mujeres y Hombres y Viceversa', que fa poc es retirava d'antena després de més de quinze anys d'emissió, va ser un veritable fracàs gairebé des del principi. El que pretenia ser el salvavides del programa, va acabar enfonsant-lo per complet.

A més, acceptar ser tronista del programa de cites, també podria haver danyat seriosament la seva reputació, ja que l'hem vist en situacions compromeses i pronunciant-se sobre temes prou polèmics. Sens dubte, la carrera de Jorge Javier no és la mateixa que la de fa uns anys, quan la seva carrera arribava al punt més àlgid i no hi havia programa de Mediaset en el qual el presentador no estigués, inclòs 'Gran Hermano' i també tots els debats.

No obstant això, sembla que Jorge Javier mai ha acabat de guanyar-se l'afecte del públic tant com Carlos Sobera, qui, sens dubte, des dels seus temps en '¿Quién quiere ser millonario?' ha despertat simpatia. Això, sumat al fet que mai ha tingut por de mostrar les seves emocions, ja que fins i tot li hem vist plorar més d'una vegada amb les històries de 'Volverte a ver' l'han convertit en l'estrella televisiva que és avui dia.