Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

El refugi d'aquests dies de Rocío Flores, molt a prop de la seva mare

La jove està passant uns dies a Madrid

Des que comencés l'emissió de la sèrie-documental de Rocío Carrasco, la filla d'aquesta (Rocío Flores) està travessant un moment complicat, ja que, amb el testimoni de la seva mare, el seu pare (Antonio David Flores) ha quedat tant en dubte que fins i tot ha estat acomiadat de 'Mediaset'. Preocupada per ell és com es troba la jove que, de moment, ha decidit mantenir-se allunyada dels mitjans, però, això sí, després d'intentar entrar en directe en el primer programa de l'esmentada sèrie.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tanmateix, sembla que la seva intenció no era 'calmar les aigües', però, finalment, ha obviat fer una declaració al respecte i ha decidit refugiar-se a casa de la seva tia, Gloria Camila Ortega. I això la fa estar molt a prop de la seva mare, almenys, físicament parlant.

Vivint amb la seva tia

La jove Rocío viu a Màlaga amb el seu xicot (Manuel Bedmar) al pis que es va comprar fa uns mesos, però, no obstant això, aquests últims dies es troba residint a Madrid, concretament en l'habitatge que la seva tia materna, Gloria Camila, té a la capital.

I és que havien sorgit rumors que potser la filla d'Antonio David s'havia traslladat a aquesta ciutat per acostar postures amb la seva mare, però sembla que aquest no és el motiu. De fet, la raó d'aquest trasllat temporal és que a la capital és on està exercint d'imatge per a una marca, la qual cosa comporta al fet que hagi de fer-se una sessió fotogràfica, que molt aviat veurà la llum.

Gloria Camila, el seu suport més gran

Precisament aquesta breu estada a terres madrilenyes està sent molt especial per Rocío Flores. D'una banda, perquè li suposa tenir un projecte laboral entre mans que li fa molta il·lusió i li reportarà un notable benefici econòmic. I, d'altra banda, perquè li està permetent passar més temps amb la seva tia Gloria Camila, amb qui té una estretíssima relació.

És més, just el fet d'estar juntes a hores d'ara, en què la sèrie de Carrasco està generant tant interès, els pot venir bé a les dues. I és que cap manté contacte amb la filla de Rocío Jurado, així se sentiran compreses i es donaran suport mútuament. És més, Flores possiblement necessita més afecte que mai afecte perquè Olga Moreno, l'esposa del seu pare i un dels seus grans suports, acaba de marxar a 'Supervivientes'.

Propera a la seva mare

Això sí, el curiós de la situació és que Flores està ara més a prop que mai de la seva mare, almenys, físicament. Sí, perquè, com ha donat a conèixer la revista 'Lecturas', Gloria viu molt a prop de la seva germana, en concret, a només trenta minuts de la casa de Rocío Carrasco, en què aquesta està 'reclosa' des que va començar la sèrie.

De fet, la primera resideix en una zona molt exclusiva de San Sebastián de los Reyes, mentrestant, la segona té casa a la Urbanització Valdeagua de San Agustín de Guadalix. No obstant això, malgrat aquesta proximitat física, res fa preveure que mare i filla puguin retrobar-se, ja que hi ha diversos motius perquè sigui així, almenys, per ara.

Primer, perquè la sèrie-documental encara no ha acabat i, possiblement, Rocío Flores vulgui saber què diu d'ella la seva progenitora abans de propiciar un acostament. Segon, perquè Rocío Carrasco necessita assimilar tot el que està succeint amb aquesta producció.

I, tercer, perquè, d'acord amb les actituds de la jove en aquests dies, hi ha qui creuen que ella no té intenció de reconciliar-se amb la seva progenitora. És més, es considera que el seu objectiu segueix sent defensar al seu pare a tota costa i no creure res del que la seva mare ha explicat.