Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlota Corredera somrient

Carlota Corredera confessa que no tornarà perquè la separació ha estat dolorosa

Carlota Corredera ha parlat públicament per primera vegada després de l'acomiadament

Carlota Corredera ha estat els últims mesos al punt de mira. Després de ser acomiadada inesperadament del programa que presentava des de fa 13 anys, Sálvame, tothom no podia evitar preguntar-se el motiu de la seva expulsió.

Van ser les nombroses fonts que van apuntar, entre ells la coneguda revista Lecturas, que van treure a la llum la raó que Carlota fos prescindida de l'espai més vist de Telecinco.

Carlota Corredera es va veure obligada a dir 'adeu' al seu estimat programa per un personatge estrella d'aquesta cadena: Rocío Carrasco. I és que amb l'estrena de la docusèrie de la filla de la Jurado, Rocío, contar la verdad para seguir viva, la imatge de Corredera havia desmillorat totalment.

Primer pla de Carlota Corredera somrient i amb una planta de fons
Carlota Corredera encara és una clara defensora de Rocío Carrasco | GTRES

Des que la de Vigo va començar a defensar el paper de Rociíto al documental, es va guanyar molts detractors. El seu insistent discurs feminista i les contínues baralles que tenia amb col·laboradors que no defensaven Rocío van fer que els espectadors es cansessin de la seva figura a la televisió.

Així que, com que l'opinió pública no va millorar respecte a Carlota Corredera, van haver de prescindir d'ella. A mesura que han anat transcorrent els mesos, Carlota Corredera no ha ofert declaracions al respecte fins ara.

La periodista ha trencat el seu silenci després del seu acomiadament polèmic i ha confessat el que va suposar per a la seva persona que Rocío Carrasco entrés a la seva vida tant personalment com professionalment.

Carlota Corredera, acomiadada a causa de Rociíto

Carlota Corredera ha estat la convidada estrella del popular podcast de Carolina Iglesias i Victoria Martín, Estirando el chicle. Després de mesos guardant silenci, per fi ha relatat el canvi de 180 graus que ha experimentat l'últim any.

Des d'un repàs a la seva carrera com a periodista i directora de l'espai fins al seu paper a la docusèrie de Rociíto. D'aquesta manera l'entrevista ha procedit a la gallega, que no ha dubtat a dir públicament tot el que pensa.

«Les coses més terrorífiques de la meva vida m'han passat arran de donar la cara a la docusèrie», assegurava. I és que va patir un fort assetjament mediàtic quan va insistir a defensar el testimoni de l'exdona d'Antonio David.

«La part de la història més fosca que he viscut professionalment ha estat arran de donar la cara per les dones. Per Rocío i per les víctimes de violència de gènere», afirmava per al podcast.

Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies
Es confirma que Carlota Corredera ha estat acomiadada del seu programa per la repercussió que va tenir la docusèrie | Mediaset

Malgrat això, a dia d'avui la presentadora no es penedeix de la lluita feminista que va entossudir per aquell temps. La de Vigo ha explicat que ha pagat «un preu molt alt», però que «ho tornaria a fer».

I és que les dures crítiques que va rebre van ser la gota que va fer vessar el got perquè Sálvame deixés de comptar amb ella. La seva mala imatge perjudicava greument la reputació de l'espai, que cada cop es guanya més detractors per una raó o altra.

A més, ha volgut parlar de l'espai on va treballar per primera vegada des del seu acomiadament. «Des que me'n vaig anar de Sálvame no ho he tornat a veure», deia contundent davant la mirada de sorpresa de les entrevistadores.

«Ser presentadora és una bogeria. Has de tenir el cap fred i moblat i estar preparat per a tot el que vingui. Si surto presentant malament, si torno darrere de les càmeres malament...», indicava.

Carlota Corredera es recolza en el nou programa

No hi ha dubte que Carlota Corredera ha viscut un dels moments més durs de la seva etapa professional. I, encara que el format va optar acomiadar-la inesperadament, Carlota Corredera no guarda rancor a l'espai on va ser directora i presentadora.

Fins i tot no dubta a reconèixer públicament que la seva expulsió va ser deguda a Rociíto, però que tot i així segueix sent amiga íntima seva. «Encara que no estigui amb ella a Mediaset i al programa, estic sempre al seu equip», deia en alguna ocasió.

Tot i que es troba gaudint de les seves vacances, la veritat és que la de Vigo ja té al cap dirigir un altre programa de televisió. Un nou projecte professional que estaria preparant al costat del seu marit, Carlos de la Maza, i la productora de Sálvame.

Però, de moment, no se sap res sobre el format que estaria preparant Carlota Corredera. Potser, després de l'estiu, la presentadora doni una sorpresa als fans llançant la notícia de l'estrena del seu nou espai.