Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla Kike Calleja

Kike Calleja anuncia canvis dràstics pocs dies abans de la seva boda

Calleja vol que tot surti a la perfecció aquell dia

Fa mesos que Kike Calleja està amb els preparatius del seu casament. I és que el proper 8 de juliol contraurà matrimoni amb Raquel Abad, i desitja que tot surti a la perfecció perquè es tracta d'una data molt especial per a ell.

La parella donarà el 'sí, vull' a San Lorenzo d'El Escorial, a Madrid. Fa tot just una setmana els nuvis celebraven el seu comiat de solters envoltats d'amics, però ara és el moment de provar menús, ajustar vestits i fer-se retocs.

Així ho confirmava Calleja fa unes hores a les seves xarxes socials. Sí, ja que, segons sembla, el reporter vol arribar a l'enllaç oferint-ne la millor versió i per això no ha dubtat a sotmetre's a algun tractament. Així doncs, va anar a una clínica d'estètica per posar-se a les mans del doctor José Manuel Gómez Villar.

El mateix que succeeix amb altres famosos, Kike no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de millorar el seu aspecte físic. I per a això, ha optat per aquesta mena d'intervencions per sentir més a gust amb un mateix. No obstant això, el futur marit  no ha revelat què li van fer, mantenint-ho en secret.

Kike Calleja posant somrient
Kike Calleja ha estat sotmès a algun tractament estètic abans de l'enllaç | GTRES

En qualsevol cas, fa uns mesos parlava sense objeccions sobre els diferents tractaments als quals s'havia sotmès. Aleshores, va confirmar que es va injectar àcid hialurònic i botox per acabar amb les arrugues de la cara.

Però, tot i això, no es va conformar i també «em vaig posar carilles a les dents, em vaig posar un empelt capil·lar perquè estava perdent cabell», admetia. Com que al comunicador de Sálvame li preocupa molt el seu aspecte, sol cuidar-se força.

I ara, a més a més, es posa a punt per al gran casament de l'estiu, que espera reunir uns 200 convidats. Entre els assistents hi haurà moltes cares conegudes com a Terelu Campos, Carmen Borrego o Marta López.

En les últimes hores s'han anat coneixent més detalls de l'enllaç de Kike Calleja. Per exemple, alguns mitjans assenyalen que hauria venut l'exclusiva per una quantitat propera als 20.000 euros. I, per protegir el reportatge fotogràfic, és possible que facin signar als convidats un contracte de confidencialitat.

Tampoc volen que entrin al casament amb els telèfons mòbils perquè asseguren que és per protegir els assistents i així es puguin sentir més relaxats durant la celebració, sense estar pendents de vídeos i fotografies.

No obstant això, els preparatius del casament s'han vist entelats les últimes setmanes a causa de la implicació del periodista a l'Operació Deluxe. I és que, es va demostrar que va tenir una relació molt estreta amb el policia infiltrat que s'encarregava de facilitar informació confidencial a Sálvame.

D'alguna manera tot allò li va passar factura i, a més, continua estant al punt de mira dels investigadors. Mentrestant, els responsables de La Fábrica de la Tele han estat imputats per un suposat delicte de revelació de secrets i suborn.

Kike Calleja demanava informació a l'agent imputat

Kike Calleja va tenir una participació activa en aquest cas, que ara està sent investigat per la justícia. A Informalia asseguren que va ser detingut i portat a dependències policials per l'obtenció i la distribució de material privat.

Així mateix, als documents es demostra que ell va ser un dels periodistes que demanava informació al policia investigat. Per tant, tot això li podria causar greus conseqüències, sobretot en el pla professional.

Imatge de Kike Calleja acompanyat de Gustavo González i Ángel Jesús Fernández
El reporter, amb Gustavo i el policia imputat | Catalunya Diari

Persones properes al reporter admeten que «se sent acorralat i en tensió. És normal encara que aparentment intenti fer veure el contrari. Sempre ha estat un lluitador respecte a la seva professió».

Calleja volia «triomfar, ser famós, destacar. I en certa manera ho ha aconseguit, però no com ell hagués volgut», expliquen. Ara tracta de passar pàgina i centrar-se de ple en el seu gran dia.