Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Cristina Tàrrega

L'exparella de Cristina Tárrega torna i assenyala al marit de la presentadora

Cristina Tárrega acaba de veure com surten a la llum els secrets del seu passat

Cristina Tárrega ha sabut fer-se un lloc destacat a la televisió. Sí, perquè, tenint en compte que la competència és voraç i que molts professionals es queden pel camí, ser una de les col·laboradores fixes d'El Programa de Ana Rosa té el seu mèrit.

Cristina va començar la seva carrera periodística a la ràdio, però la seva gran oportunitat laboral li va arribar a Telemadrid. Allà presentava un espai nocturn i intimista, titulat Sola en la ciudad, que la va llançar a la popularitat. Tremendament sensual, voluptuosa i seductora, l'estil de Cristina va impactar a la dècada dels 90 del segle passat gràcies al seu atreviment.

A poc a poc, ha anat treballant durant tots aquests anys, però sense destacar especialment per cap dels programes. S'ha mogut amb comoditat per les televisions autonòmiques fins que va fitxar per Mediaset, on malauradament no ha arribat a triomfar en solitari. La seva presència als debats i gales dels 'realities' de la cadena és habitual, com també ho és la seva presència a l'espai matinal de Telecinco.

Ara Cristina, que gairebé mai no parla de la seva vida privada, ha vist com sorgia un ex-xicot que ha revelat una dada que pocs sabien. Això ha descol·locat una mica Cristina, casada des del 1999 amb l'exfutbolista de l'Atlètic de Madrid, del Sevilla i del Cadis, entre d'altres, Mami Quevedo. El matrimoni té un fill que ha fet 18 anys aquest mateix 2022.

Cristina Tárrega i l'exparella que no la pot oblidar

Cristina Tárrega va ser, a la dècada dels 90, una de les trencacors oficial d'Espanya. Tremendament atractiva, són molts els noms que al seu moment es van relacionar amb la presentadora. Per exemple, Carlos Lozano o Alessandro Lequio van ser dos dels noms que la periodista Belén Rodríguez va vincular a Tàrrega.

Ella ni confirma ni desmenteix, ja que forma part del seu passat. Però, qui sí que ha confirmat que va mantenir un romanç amb ella ha estat Rafa Sánchez, exvocalista de La Unión. De fet, aquesta relació no es coneixia i ha estat el mateix Rafa qui n'ha donat detalls.

Probablement no ha fet gens de gràcia a Mami Quevedo que ara aparegui aquesta informació. Alhora, tampoc li deu haver agradat conèixer el gran detall que Rafa va tenir amb Cristina i que avui dia encara és molt viu.

Imatge de Rafa Sánchez, ex de Cristina Tárrega, posant a un photocall
Cristina Tárrega, delatada per Rafa Sánchez, una de les seves exparelles | GTRES

Es tracta de la cançó Ella es un volcán, que «estava dedicada a Cristina Tárrega. Vam tenir una relació molt curta, de sis o vuit mesos, però la veritat és que guardo un record preciós perquè és una dona molt volcà, ella és energia pura».

La lletra de la cançó en honor a Tàrrega deixa clar el que Rafa va sentir llavors. «És ardent, sempre en vol més, es regira com un animal, la meva mare no vol veure'm amb dones com tu».

El vestit de Tàrrega que va deixar sense alè al seu amant

Rafa Sánchez encara recorda el vestit que lluïa Cristina Tárrega el dia que la va conèixer: «Era un vestit de flamenca de cuir i els lunars eren forats... Aquestes corbes no es poden oblidar». El cantant no ha dubtat ni un moment en afirmar que «Cristina és un dels amors de la seva vida».

Després d'aquests anys d'infart, en què Cristina era una dona cotitzadíssima en tots els aspectes, va començar la seva relació amb Mami Quevedo i va trobar l'equilibri. El futbolista no li va dedicar cançons, ni s'hi va fixar pel seu atractiu físic, sinó que va veure alguna cosa més. N'és una prova que fa més de 20 anys que estan junts i segueixen tan enamorats com el primer dia.

El pas dels anys no ha tret ni un gram de sensualitat i seguretat a Cristina, davant i darrere de les càmeres. Ara, utilitza el seu encant personal i els seus dots de seducció per defensar els seus arguments a les tertúlies de les quals forma part.