Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Beatriz Trapote somrient

Beatriz Trapote reapareix acompanyada després de la crisi que ha acabat amb tot

Beatriz Trapote ha desvelat els seus nous sentiments

Beatriz Trapote va ser una de les cares més famoses de Telecinco, però va començar una relació amb Víctor Janeiro i va decidir canviar de vida. Des que forma part del polèmic clan està en un segon pla i s'ha centrat en la cura dels seus fills. Ara, però, la periodista ha reaparegut després d'un dels moments més complicats de la seva trajectòria: una crisi mediàtica molt seriosa.

Beatriz Trapote va visitar la seva cunyada María José Campanario a l'hospital i, tot seguit, la van acusar d'estar filtrant informació compromesa. Una dada completament falsa, però alguns col·laboradors de Telecinco van sembrar el dubte i van començar els conflictes. La dona de Víctor Janeiro ha participat en un programa de la cadena amb el torero i potser ofereix explicacions.

Imatge de Víctor Janeiro.
Beatriz Trapote i el seu marit tornaran a la televisió | Europa Press

Beatriz sap que el rumor ha començat per un comentari que Kiko Hernández va fer a Sálvame, però té la consciència tranquil·la. Té clar que no ha traït María José, encara que l'acusació ha acabat amb la calma familiar. Els Janeiro feia un temps que estaven relaxats, però, des que Campanario ha donat a llum el seu últim fill, la calma ha arribat al final.

Beatriz va rebre moltes crítiques quan va començar amb Víctor i hi va haver periodistes que van posar en dubte els seus veritables interessos. Tot i això, el temps ha demostrat que les seves intencions són sinceres i que està realment enamorada del germà de Jesulín. El programa Déjate Querer serà testimoni d'aquesta trobada tan especial i els espectadors estan desitjant veure'l.

Trapote ha demostrat que està a l'altura de les circumstàncies, ja que arribat el moment va prendre la decisió correcta. La seva carrera era incompatible amb la relació que mantenia amb Víctor Janeiro, així que va decidir apostar per l'amor. Afortunadament, tot ha sortit bé i són un matrimoni feliç, encara que han intentat dinamitar la seva història d'amor.

Beatriz Trapote ha travessat un moment delicat

Beatriz feia un temps que no apareixia a la televisió i va aprofitar el naixement del seu nou nebot per fer acte de presència. Va ser la primera a visitar María José Campanario a l'hospital, gest que el col·laborador Kiko Hernández no va trigar a criticar. La va acusar de ser «una falsa» perquè l'odontòloga no havia visitat la seva filla Brenda quan va néixer.

Primer pla de Beatriz Trapote.
Beatriz Trapote ha cuidat la seva família | GTRES

Trapote suposadament no estava sent sincera, únicament volia la seva dosi de protagonisme, però tot és una teoria del col·laborador. No obstant això, les acusacions que ha rebut han provocat una crisi mediàtica que han acabat amb les seves esperances. La periodista s'ha adonat que la televisió continua sent un ambient convuls, per això prefereix mantenir les distàncies.

Víctor Janeiro i la seva dona participaran en un programa, però és una cosa puntual perquè no tenen intenció de seguir al mig. Creuen que el seu moment ja va passar i que ara han d'estar centrats en la cura dels fills. Han format una família estupenda i saben que la fama podria posar en perill el que han aconseguit fins ara.

Beatriz Trapote té clar el que sent

Beatriz sempre ha defensat el seu amor cap a Víctor, ja que ningú l'ha enxampat dient cap mentida perquè sempre ha estat completament sincera. Tot i que té moltes capacitats per entretenir els espectadors, prefereix centrar-se en altres projectes. Actualment, treballa a les xarxes socials i, també, té diverses empreses, és una dona emprenedora.

Trapote podria haver parlat de la família Janeiro a qualsevol revista o programa, però ha optat per portar un altre camí. Així que, resulta difícil de creure que filtri informació per darrere quan podria haver-ho fet a qualsevol plató a canvi de diners. I encara que María José Campanario ha tingut certes diferències amb ella, avui dia ja està tot solucionat.