Carlota Corredera

Carlota Corredera li demostra a la seva examiga que se'n pot sortir sense ajuda

Carlota Corredera compta amb un nou projecte sobre la taula

Carlota Corredera va patir un revès fa uns dies quan va descobrir que no tornaria a presentar els debats de la docusèrie de Rocío Carrasco. Aquesta decisió va fer que es comentés que la presentadora estava vetada a Telecinco i, fins i tot, que es digués que elles podrien haver trencat la seva relació. L'escollida per substituir-la era Sandra Barneda, amiga personal de la filla de Rocío Jurado.

Sigui com sigui, el que està clar és que la gallega torna a Mediaset amb un nou projecte. Així, ha quedat de manifest que els rumors no eren certs i, sobretot, que la periodista continua tenint la confiança del grup mediàtic i que està preparada per assumir reptes nous.

Carlota Corredera té nou projecte

L'expresentadora de Sálvame des que va deixar el programa ha estat allunyada de la pantalla petita. Això ha provocat la satisfacció dels seus detractors, que estaven encantats per la seva 'caiguda'. Detractors que fa uns dies es van alegrar que Carlota no tornés a presentar aquesta docusèrie. Tanmateix, la seva absència també ha comportat el malestar i la pena dels seus seguidors. Aquests avui estan encantats amb la notícia de la tornada de Corredera.

Exactament ha estat fa unes hores quan Mediaset i La fábrica de la tele han fet servir les xarxes per comunicar el retorn de la gallega. Així, es posarà al capdavant d'un nou programa que s'emetrà pròximament. Es tracta d'una docusèrie de recerca que s'anomena ¿Quién es mi padre?.

El format girarà al voltant dels casos de persones que són fruit d'una relació entre una anònima i un famós del nostre país: famós que en cap moment no ha reconegut la seva paternitat.

L'esmentada productora ha explicat aquesta producció més detalladament. Ho ha fet dient: «Aquestes persones estan segures de qui és el seu pare, tenen proves i respostes. I també moltes preguntes i un tortuós camí recorregut des de la infantesa».

«Què suposa veure constantment el teu pare als mitjans sense que t'hagi reconegut com a fill? Com és sentir que el teu pare t'ignora i no t'estima? Com s'afronta el judici de l'opinió pública quan et qualifiquen d'interessat i oportunista?».

De la mateixa manera, s'ha indicat que no només es mostraran proves, sinó que comptarà amb testimonis d'experts i familiars. Això sense oblidar que es farà un recorregut pels exàmens d'ADN realitzats i, fins i tot, per les demandes i els plets que han tingut lloc.

Ella està encantada amb aquest projecte i tornar a la petita pantalla. I així ho ha afirmat a Twitter: «Doncs sí, Carlota torna. Gràcies a Mediaset i a La fábrica de la tele per la confiança i l'oportunitat».

«I gràcies per l'afecte que estic rebent. Us espero molt aviat a ¿Quién es mi padre?».

Carlota Corredera fa feliç els seus amics i companys

La dona de Carlos de la Maza ha vist que tots els seus seguidors estan satisfets amb el seu retorn a la televisió. També ho estan molts dels seus companys i amics, que no han dubtat a fer servir les xarxes per deixar-ne constància. Aquest seria el cas, per exemple, de David Valldeperas, que ha escrit: «Feliç, enhorabona!».

Belén Esteban, per la seva banda, ha dit: «La millor notícia que em podien donar. T'ho mereixes, amiga. T'estimo molt».

Això sense oblidar que també ha rebut les felicitacions públiques de Laura Fa, el Maestro Joao o del club de fans de Rocío Carrasco.

▶️ Vídeo del dia