Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlota Corredera al plató de 'Sálvame'

Carlota Corredera s'emociona: «Portem el dol de Mila Ximénez com podem...»

Carlota Corredera ha revelat que l'equip de 'Sálvame' ho està passant malament des que Mila Ximénez va morir

'Sálvame' presumeix constantment de viure les situacions en directe i de no amagar mai res a l'audiència. Però això, com a qualsevol casa, no sempre es pot complir, ja que hi ha una part emotiva que també cal preservar. Avui Kiko Hernández i Carlota Corredera han parlat del nivell d'implicació de l'equip amb el programa.

La veritat és que 'Sálvame' és un dels pocs programes de Telecinco que mai s'han deixat d'emetre i per això el format mereix un respecte. Carlota ha dit que a vegades l'equip avantposa la feina a la seva vida privada i ha volgut posar un exemple que ha encongit tothom.

Més enllà de treballar en dates assenyalades i de no descansar ni els dies festius, la presentadora ha recordat que en aquests dotze anys han treballat cada dia. Fins i tot el dia que va morir Mila Ximénez, una de les persones més importants per a l'equip i que va deixar un buit molt gran a 'Sálvame'.

Dijous passat el programa no s'havia d'emetre per un partit de futbol, però, tot i així, la cadena va programar un especial d'una hora que va mostrar alguns col·laboradors absolutament trencats, però que havien anat a treballar per a homenatjar la periodista. Carlota va admetre que l'equip encara no ha assimilat la mort de Mila Ximénez i que tots estan tenint una actitud admirable.

L'equip està portant el dol de la seva companya i amiga en directe i sense poder viure el dol en la intimitat. A més, veient constantment imatges i vídeos que els fan recordar la col·laboradora, per la gran importància que té el contingut audiovisual en un programa de televisió.

La mateixa presentadora o col·laboradors com Belén Esteban o Lydia Lozano s'han emocionat en directe al veure vídeos en què apareixia Mila. De fet, Jorge Javier Vázquez fa poc va explicar en una entrevista com l'ha afectat la mort d'una de les seves millors amigues.

El presentador català ha admès que quan Mila va morir, es va plantejar seriosament deixar-ho tot i apartar-se del món televisiu, ja que la pèrdua de la seva amiga, d'alguna manera, li feia perdre la il·lusió per a treballar en aquest tipus de formats. No obstant això, les vacances d'estiu han fet que recapaciti i ja espera el moment de tornar a la feina.

 

Carlota Corredera juga amb avantatge

A 'Sálvame' hi ha diversos col·laboradors que alguna vegada han fet de presentadors. No obstant això, només hi ha una persona que ha treballat al programa ocupant tres llocs diferents. Ens referim a Carlota Corredera, que va començar com a presentadora.

Després va debutar com a col·laboradora ocasional del programa per a poder agafar experiència davant de les càmeres, finalment va fer el gran salt i va acabar sent presentadora del programa i compartint posició amb figures del nivell de Jorge Javier Vázquez.

Per aquest motiu, Carlota Corredera té una visió privilegiada sobre les polèmiques que es desperten a 'Sálvame'. Coneix els seus companys des de diferents prismes, i quan hi ha una polèmica sap molt bé quin peu calça cada protagonista.

'Sálvame' ha de continuar, i depèn de l'audiència que el format segueixi emetent-se o no. Sigui com sigui, Mila sempre estarà a l'essència del programa i el seu record seguirà molt present en les vides dels que han estat els seus companys durant més de dotze anys.

El setembre és a punt d'arribar i ara el programa té l'oportunitat de demostrar que funciona.