María Patiño amb una bossa d'esport i vestida amb roba esportiva

Crítiques a María Patiño per una foto a la platja: «Només et queda el cabell»

María Patiño ha pujat el típic posat d'estiu presumint de cos i li ha costat les crítiques d'algun seguidor que li recorda que no és natural

María Patiño ha seguit els passos de les seves companyes de Telecinco. I és que tant Gema López, Belén Esteban, Carlota Corredera i Paz Padilla, com molts altres famosos, han compartit el típic posat estiuenc.

 

Així mateix, la presentadora de 'Socialité' no s'ha quedat enrere. Patiño també ha pujat una imatge presumint del seu destí de vacances i per què no, del seu cos. D'aquesta manera, es nota que a María Patiño li encanta l'esport i la vida sana.

 

Molt orgullosa presumint de la seva terra natal, la presentadora ha compartit amb els seus més de 500 mil seguidors una fotografia sortint de l'aigua. «Blau, el color de l'estiu, verd, el color de Galícia», va escriure.

 

 

 

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

 

María, en terra de mariners, sembla com una sirena sortint de la mar. Amb un biquini blau que tapa el necessari, els cabells mullats, la seva pell morena i fent com que es col·loca les ulleres de sol, ha deixat a la majoria bocabadats.

 

No obstant això, el que a uns els agrada; altres ho detesten. Encara que en cada posat estiuenc dels famosos no pot faltar algun comentari crític, María Patiño ha rebut moltes floretes.

 

Tanmateix, també ha hagut de lidiar amb algun atac contra el seu físic. «(...) Que poc femenina. Quin cos, ja has perdut com a periodista a veure què més et falta», deia un usuari d'Instagram.

 

Malgrat això, tot i haver acumulat milers de 'm'agrada' a la fotografia en poc temps, aquest no ha estat l'únic comentari negatiu. «Quin front que tens Patiño. Mapfre: més front que cap», deia un altre.

 

També hi ha qui ha aprofitat per criticar el nombre d'operacions estètiques que s'ha fet la periodista. «No acostumo a fer crítiques, però crec que només et queda el cabell», ha postil·lat un usuari.

 

Tot i que la presentadora del programa dels caps de setmana s'ha fet algun retoc, no hi ha cap dubte que els abdominals de María Patiño són el resultat d'hores de gimnàs.

Els retocs de María Patiño

Cada vegada és més comú passar pel quiròfan per retocar els aspectes físics que menys agraden. La cirurgia estètica s'ha convertit en el recurs de moda per millorar el físic. Per tant, María Patiño, igual que altres 'celebrities', també ha optat pel bisturí.

 

La de Ferrol amb 50 anys porta realitzades 13 operacions estètiques. A més, cuida la seva alimentació i manté la seva figura a base d'exercici.

 

El primer retoc que es coneix de la presentadora és un aixecament de celles. L'any 2007 María Patiño es va aventurar a injectar-se Botox a les parpelles perquè les seves celles no estiguessin caigudes.

 

Fins i tot, es va rebaixar el mentó per tenir una cara més fina. I és que la seva barbeta era quadrada i va passar per quiròfan perquè se la retallessin i se la deixessin més ovalada.

 

Els pòmuls de María Patiño tampoc són naturals. La periodista ha accentuat aquesta zona de la cara a través de Botox i àcid hialurònic. Des de llavors, cada any la veiem amb una mica més de pòmul.

 

La presentadora tampoc estava contenta amb el seu nas, ja que era massa llarg i afilat. Per això, a mesura que la seva popularitat en televisió va anar in crescendo, creixia també la seva preocupació pel seu aspecte físic.

 

L'any 2013, la periodista es va sotmetre a una rinoplàstia perquè després d'haver provat amb injeccions, va decidir a operar-se el nas. La boca de María Patiño tampoc és el seu punt fort.

 

A conseqüència del tabac, María Patiño patia de dents grogues i, en algun lloc, amb tons marrons. Per aquest motiu, es va aventurar a realitzar-se un blanquejament dental per mitigar els efectes secundaris de fumar a la seva dentadura. A més, va completar el tractament amb la col·locació d'alguna funda dental.

 

María, igual que moltes noies amb poc pit i que senten complex per això, li va posar remei. L'any 2017 va anar a una clínica per augmentar la mida del seu pit.

 

Un any després, va decidir eliminar la pell sobrant del seu cos després de la seva baixada de pes. Finalment, el seu últim tractament ha estat un lífting facial per tornar elasticitat i lluminositat a la cara.

 

Després de tots aquests tractaments, María Patiño se sent més a gust amb ella mateixa. Encara que per a molts, les seves operacions han caigut en l'oblit i hi ha qui li recorda a Patiño que la seva bellesa no és completament natural.