Carlota Corredera esclata contra Ana Rosa: «Prepara la rabieta per demà»

La presentadora de 'Sálvame' defensa Rocío Carrasco i denuncia les crítiques de Beatriz Cortázar, Alessandro Lecquio i Ana Rosa Quintana

Aquest dimecres, 12 de maig, Telecinco ha emès el desè capítol de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. En aquest capítol, titulat 'Vibro', Rocío Carrasco explica la relació que va tenir amb el seu fill David Flores, que actualment és nul·la. 

Carlota Corredera ha començat el programa avançant que en aquest episodi apareixerien imatges del casament de Rocío Carrasco i Fidel Albiac. A més, ha volgut dirigir-se directament a tots els detractors de Rocío Carrasco, que sempre posen en dubte el seu testimoni. La presentadora ha volgut recordar que una persona amb depressió, també pot tenir moments de diversió, encara que per dins se li estigui menjant l'angoixa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Davant d'això, Carlota Corredera ha denunciat que molts detractors siguin capaços de criticar el fet que Rocío Carrasco també pugui ser feliç. Per si no n'hi hagués prou, la presentadora ha carregat contra Beatriz Cortázar, Alessandro Lecquio i fins i tot Ana Rosa Quintana, que sovint critiquen les declaracions de la filla de Rocío Jurado. 

Carlota, amb els sentiments a flor de pell, s'ha emocionat amb les imatges del casament de Rocío Carrasco, que apareix  radiant i gaudint del moment. Tot i això, en aquell moment també patia perquè els seus fills no estaven presents en un dels moments més importants de la seva vida. Durant molts anys, Antonio David Flores ha explicat en diferents platós de televisió que la seva exdona no va convidar els seus fills al casament, la qual cosa ha desmentit Rocío Carrasco

La filla de Rocío Jurado ha explicat que els seus fills no van rebre cap invitació perquè ja s'havia parlat que passarien l'estiu amb el pare i que després al setembre, almenys el fill petit, aniria al casament de la seva mare amb Fidel. De fet, David ja tenia la seva camisa comprada, sent aquesta una prova de la invitació.

L'estratègia d'Ana Rosa Quintana

La presentadora del programa ha assegurat que les crítiques ferotges cap a Carrasco es deuen al fet que tota aquesta gent hauria volgut destapar la trama i que ara només poden carregar contra Rocío i Fidel per desacreditar-los. No obstant això, hem decidit anar una mica més enllà i destapar l'estratègia d'Ana Rosa Quintana i el seu equip.

Recordem que 'Sálvame' va destapar el presumpte engany de Toño Sanchís a Belén Esteban i, consegüentment, el programa d'Ana Rosa va decidir contractar el representant de Belén per assegurar-se l'audiència i poder parlar sobre la polèmica. Així doncs, ara han fet el mateix, Rocío Carrasco treballa amb la productora de 'Sálvame' i, sorprenentment, ells han decidit contractar Rocío Flores per carregar contra la protagonista de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.


Comentaris

envia el comentari