«Em cago en la p** mare que els va parir a tots»: Olga Moreno, en la corda fluixa

Amb aquestes paraules Olga Moreno ha volgut inculpar del sofriment dels nens a Rocío Carrasco

Les xarxes socials esclaten després dels polèmics insults d'Olga Moreno cap a Rocío Carrasco en 'Supervivientes'. La concursant malaguenya, embolicada en llàgrimes, ha tornat a arremetre contra l'exdona d'Antonio David per les acusacions de maltractament que ha llançat sobre la seva parella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Des que va aterrar a Hondures, la supervivent ha desmentit rotundament el discurs de la mare de Rocío Flores envers el relat dels seus companys a l'illa, insistint a rentar la seva imatge i la del seu marit com a pares excepcionals que han lluitat per cuidar a Rocío i David Flores.

«Em sento responsable perquè hauria d'estar allí. Ha estat molt complicat, ens ho han posat molt difícil... Si hi ha una separació, 15 dies i 15 dies i cuidar als nens el màxim possible. Aquest pare hauria anat i hauria 'matat', però no podia fer res. Els nens han viscut tant de dolor i ara això... Em cago en la mare que els va parir a tots», deia la concursant mentre esclatava a plorar.

Amb aquestes paraules Olga Moreno ha volgut inculpar del sofriment dels nens a Rocío Carrasco, una versió dels fets que ha estat relatada durant molts anys per Antonio David, però que ara ha estat desmuntada per les proves documentals i el relat en Telecinco de la filla de Rocío Jurado. De fet, en l'últim informe psicosocial mostrat en el novè capítol de la docusèrie s'ha posat en dubte el paper que ha exercit Olga Moreno durant aquests anys, contribuint a donar forma al discurs del seu marit en contra de la mare dels seus fills, que han estat anys vivint amb aquesta única versió manipulada dels fets.

Olga Moreno, assenyalada després del seu últim discurs en 'Supervivientes'

No obstant això, cal assenyalar que la malaguenya no és conscient de tot el que està ocorrent a Espanya ni de les informacions que estan sortint a la llum, per la qual cosa en certa manera és lògic entendre que ella continuï defensant un discurs que ja ha estat desmuntat. Qui sí que és conscient de tot el que està passant en la docusèrie de la seva mare és Rocío Flores, que s'ha tornat a trencar en directe després d'escoltar les últimes paraules de Olga Moreno.

«No em trobo amb ganes ni forces de comentar. A mi no em fa bé que parli, cadascú té dret de fer el que vulgui, però ara mateix en la situació en la qual estic a mi no em fa bé. I no en la meva situació sinó la de la meva família», ha confessat. La jove ha deixat entreveure que les declaracions públiques de la dona del seu pare el perjudiquen i s'ha mostrat en desacord perquè la malaguenya estigui amb la ment posada a Espanya en comptes de centrar-se en el seu pas pel concurs.

«Ja no és ni pel documental, és per la teva pròpia salut de ser aquí dins, és persona i ha d'explotar. Espero que deixi a la família al marge de tot això, perquè aquesta experiència no torna i està fent un bon concurs», advertia Rocío Flores.

Demanen l'expulsió d'Olga Moreno i denuncien la protecció de la cadena

Olga Moreno està centrant el seu pas per Hondures a defensar a la seva família i, precisament, aquesta postura ha posat a molts espectadors en contra de la malaguenya. Fins i tot a través de les xarxes socials s'han iniciat diverses campanyes de boicot que demanen l'expulsió de l'empresària del concurs. Quelcom sembla estar molt lluny de produir-se, ja que més aviat la cadena estaria protegint la dona d'Antonio David.

Sense anar més lluny, en el seu últim discurs davant les càmeres, Olga Moreno ha insultat amb duresa a Rocío Carrasco i a la seva difunta mare, Rocío Jurado. Fins i tot ha llançat una frase que s'ha vist com una acusació directa cap a Fidel Albiac. Unes paraules que no han estat emeses per la cadena, potser en un intent de protegir la concursant i garantir la seva estada a Hondures. A més, també han estat moltes les acusacions de 'tongo' en favor d'Olga Moreno que han esquitxat al programa en les últimes setmanes.


Comentaris

envia el comentari