El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Kiko Rivera talla l'últim fil que l'unia a la seva mare

El fill d'Isabel Pantoja ha pres una decisió que canviarà la seva vida per sempre

La batalla Pantoja està a punt d'arribar a la seva fi. Kiko Rivera ha viatjat fins a Nepal per desconnectar dels seus problemes i, quan ha tornat amb la seva família, ha pres una decisió de vital importància: desfer-se de l'herència que tant de mal li ha fet. Paquirri, després de la seva mort, va voler que el petit de l'ànima visqués a Cantora, la finca familiar, on part d'aquesta propietat està a nom d'Isabel Pantoja. I, segons s'ha explicat, la 'tonadillera' ha utilitzat la part del seu fill per saldar els seus deutes.

Kiko Rivera va assegurar, a la revista 'Lecturas', que l'artista li deu cinc milions d'euros, que no vol saber res d'ella i, que la millor forma d'acabar amb el seu passat, és vendre l'immoble que va intoxicar la relació amb la seva mare. No obstant això, la venda de Cantora no és una tasca fàcil.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que, en un primer moment, va arribar-se a especular amb la possibilitat que, Francisco i Cayetano, fills grans del torero, adquirissin la propietat, ja que van ser els més perjudicats en el testament. I, no hauria estat gens estrany, que aprofitessin l'ocasió per fer justícia, fins i tot alguns periodistes van publicar que anaven a comprar la finca per convertir-la en un hotel rural.

Així mateix, Kiko Rivera ha recuperat la relació amb els seus germans, però, sembla que té plans diferents perquè, fa uns mesos, una empresa es va posar en contacte amb ell a través de la seva dona, Irene Rosales, qui col·labora els caps de setmana a 'Viva la vida', i uns compradors li va demanar ajuda per fer arribar als Pantoja una oferta molt suculenta.

'Diez Minutos' ha tingut accés a una informació exclusiva que assegura que aquest negoci ha arribat a la seva fi. L'entitat 'Compramos Tu Herencia' ja seria propietària de la part de Cantora que li pertany al fill d'Isabel i, fins i tot, podria estar disposada a comprar la totalitat de la propietat.

El germà de Chabelita ha trobat una nova oportunitat per honrar la memòria del seu pare gràcies al fet que l'empresa ha comprat la famosa finca i pretén construir un complex hoteler. Tanmateix, la peculiaritat és que, l'esmentat recinte, comptarà amb una sorpresa per als comensals: un museu de Paqurri.

El DJ s'ha ofert a ajudar en tot el que sigui necessari perquè, malgrat que vol desfer-se de l'herència del torero, pretén que ningú oblidi el seu nom. Així que, els dies de la cantant en el seu refugi campestre estan comptats.

On viurà Isabel després de perdre Cantora?

La vida econòmica de la Pantoja és tot un misteri. Segons ha sortit publicat, té problemes financers molt seriosos, encara que els seus detractors asseguren que té diners suficients, però la qüestió és que no vol desprendre's d'ell mateix. Recentment, ha signat un contracte amb 'Mediaset' per ser jurat de 'Top Star', un dels seus concursos.

«Que treballi, que així em paga el que em deu», va comentar el seu fill. Sembla, però, que la 'tonadillera' no té intenció de saldar els seus deutes, així que, Kiko Rivera s'ha pres la justícia pel seu compte, i ha venut la seva part de Cantora per desvincular-se completament de la seva família.

Fa uns mesos, 'Sálvame' va anunciar que seria la mateixa artista qui es desfaria de la finca, i és que alguns tertulians de Telecinco tenien informació suficient per assegurar que Isabel fugiria als Estats Units. Així, seguint aquesta teoria, la vídua de Paquirri s'acomiadaria de la seva mare, i vendria totes les seves propietats, per emprendre un viatge sense bitllet de tornada.

Tot i això, en l'actualitat, l'artista està vivint a Madrid pels seus compromisos professionals que l'han obligat a sortir de Cantora. Per tant, des de la capital, ha de prendre una decisió de vital importància: rendir-se als desitjos del seu fill, o perdre Cantora. 'Compramos Tu Herencia' ha ofert 2,6 milions d'euros pel total de la propietat, però, què passaria si la mare de Chabelita rebutja aquesta proposta?