Primer pla de Carlota Corredera somrient

Carlota Corredera apareix totalment canviada i explica què ha passat realment

Carlota Corredera prepara el seu retorn a Telecinco

Carlota Corredera tornarà molt aviat a Telecincodesprés d'haver estat acomiadada de Sálvame. Novament, la presentadora torna amb un projecte professional que no deixarà indiferent ningú. És un programa titulat ¿Quién es mi padre?, un format tipus documental que investigarà els fills il·legítims i no reconeguts d'alguns famosos.

Però això no és l'únic que estrenarà la gallega. Després de mesos allunyada de la televisió, Carlota reapareix amb un canvi físic notable. Un més que se suma a la llarga llista de canvis que ha patit durant la seva etapa a la televisió.

Carlota Corredera presumeix de cos

Carlota es va alçar com a defensora dels cossos curvy. Si bé és cert que, després de l'embaràs, va perdre molts quilos, ara sembla que la de Vigo s'estima més deixar-se de dietes i prohibicions. Per això, durant aquests mesos d'absència televisiva, Carlota ha recuperat la seva essència.

Quan va passar d'estar darrere de les càmeres a estar davant i exercir com a presentadora, el seu estil va començar a canviar. Una metamorfosi que seria més que evident després de donar a llum la seva filla i haver deixat de fumar. Això i els canvis hormonals van fer que Carlota guanyés una mica més de pes.

Amb el pas del temps, va decidir canviar els hàbits i començar a preocupar-se per una dieta sana i equilibrada. D'aquesta manera va aconseguir perdre els quilos que li sobraven arribant a escriure el seu llibre sobre com portar una vida saludable.

Primer pla de Carlota Corredera somrient i amb una planta de fons
Carlota Corredera torna a Telecinco amb un nou programa | GTRES

Tot i això, malgrat lluir una figura més estilitzada, Carlota sempre va defensar la diversitat dels cossos així com la gent curvy. Ara, la presentadora ha tornat a guanyar una mica de pes, però ha après a acceptar-se.

És més, durant aquest estiu ha compartit nombroses instantànies en banyador on ha presumit de físic i, sobretot, de llibertat. Perquè cada cos és diferent i, en això, rau la veritable bellesa de cada persona.

▶️ Vídeo del dia

La periodista defensa que el físic no està renyit amb la salut i continua mantenint una vida saludable. Encara que no ho enfoca a perdre pes, ja que se sent molt còmoda amb el seu canvi i molt feliç sense fer cas a les veus més crítiques amb ella.

Carlota Corredera i les seves polèmiques pel canvi de físic

Carlota Corredera ha estat assenyalada més d'una vegada per alguns seguidors que l'han qualificat de «traïdora». Encara que feia apologia sobre el respecte a tota mena de cossos, el fet que perdés 60 quilos per veure's millor no va agradar gens.

Encara menys que escrivís un llibre sobre com havia estat el seu procés quan era evident que havia tornat a guanyar pes. El que molts desconeixien és que Carlota pateix una síndrome que li impedeix perdre pes com el comú dels mortals.

Carlota Corredera plorant en un plató de televisió
Carlota Corredera va ser molt criticada pels canvis de físic | Telecinco

Es tracta de la síndrome de Hashimoto, una inflamació a la banda esquerra de la glàndula tiroidal pel qual ha de seguir un tractament. «Jo tinc un metabolisme i una genètica que m'impedeixen deixar-me, ja no és una qüestió de talla», explicava. «Tenir cura en el meu cas personal és imprescindible», afegia.

Tot i que va confessar no tenir cap trauma perquè l'insultessin a l'escola pel seu físic, sí que va admetre tenir records dolorosos amb el menjar. «Sempre he estat a dieta, però no perquè m'insultés ningú», va confessar.

Ara una nova etapa professional s'obre al seu pas i la presentadora la vol gaudir al màxim. Feliç amb si mateixa i orgullosa pels seus èxits, la gallega té cura del seu estil per fer-lo més refinat, però sense perdre la seva veritable essència. I sobretot, defensant sempre la diversitat i apostant per una vida saludable tant físicament com mentalment.