Primer pla princesa Elionor

La princesa Elionor pren una decisió definitiva sobre el seu futur

Elionor farà un pas decisiu ben aviat

Elionor acaba de començar el nou curs a l'UWC Atlantic College de Gal·les. En concret, s'enfronta a segon de batxillerat, l'últim curs al centre. Després d'acabar aquesta formació, arribaria el torn que iniciés els estudis universitaris, encara que sembla que no serà així. Segons s'ha revelat, la noia, abans de començar una carrera, farà un pas definitiu en pro del seu futur com a hereva al tron. Optarà per preparar-se a militarment i seguirà les petjades del seu pare.

Elionor i la seva formació militar

La filla de Felip VI serà la futura reina d'Espanya i, com a tal, ha de comptar amb la formació necessària, en què s'inclou la castrense. És clar, perquè quan es converteixi en la cap de l'Estat assumirà el comandament suprem de les Forces Armades. Serà la capitana general de l'Exèrcit de l'Aire i de l'Espai, de l'Armada i de l'Exèrcit de Terra.

Per aquest motiu, s'ha decidit que Elionor, un cop conclogui aquest curs i abans de començar els estudis universitaris, es formarà militarment. Segons ha revelat el diari El País, la iniciarà l'octubre del 2023.

Imatge de la princesa Elionor als Premis de Girona.
Elionor rebrà la formació castrense corresponent. | Europa Press

Això suposarà que la jove es prepararà i estudiarà en tres acadèmies diferents i adequades per fer-ho: la de Saragossa, la de San Javier a Múrcia i la de Marín (Pontevedra). En aquests centres aprendrà el funcionament del sistema militar, els seus codis, els seus principis bàsics, etc.

D'aquesta manera, la princesa seguirà les petjades del seu pare, perquè ell també va passar per aquesta formació. Ho farà per estar tan preparada com sigui possible a l'hora d'assumir les seves funcions arribat el moment.

Elionor i els seus posteriors estudis universitaris

La filla gran de Felip VI té en ell el seu exemple més gran i el seu principal suport. És qui més la comprèn perquè sap què significa ser l'hereu. Precisament, per aquest motiu, sembla que també continuarà els seus passos quant a estudis universitaris.

Muntatge princesa Elionor i rei Felip
Elionor podria estudiar dret, tal com ho va fer el seu pare. | Catalunya Diari

Segons han publicat diferents mitjans, està previst que una vegada que conclogui la seva formació militar iniciï la seva carrera universitària. Així, encara no hi ha res confirmat, tot fa indicar que estudiarà Dret, com va fer l'actual Rei. Sí, perquè es considera que pot ser realment útil a l'hora d'afrontar les seves responsabilitats futures.

On estudiarà aquesta carrera? Es desconeix. Hi ha tant la possibilitat que ho faci en una prestigiosa universitat d'Espanya com que es decanti per una estrangera. Caldrà esperar per sortir de dubtes sobre això. Mentrestant, continua amb els estudis a Gal·les, amb la relació amb el seu noi i gaudint de cada moment d'aquesta etapa.

▶️ Vídeo del dia