Carlota Corredera a 'Sálvame'

Carlota Corredera es planta a 'Sálvame': «Vas estar fatal»

La presentadora ha volgut plantar cara a Rafa Mora per la seva actitud prepotent i per no saber demanar perdó

Carlota Corredera s'ha plantat a 'Sálvame' per fer front a Rafa Mora; la presentadora del programa vol tancar el conflicte que hi ha entre el col·laborador i Anabel Pantoja

Aquest divendres, 7 de maig, Rafa Mora i Anabel Pantoja han protagonitzat un enfrontament en ple directe després que la neboda d'Isabel Pantoja qüestionés la lleialtat del col·laborador cap a Kiko Rivera, que aquestes setmanes està acaparant molts titulars per l'enfrontament obert que manté contra la seva mare i la seva cosina.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'altra banda, l'extronista ha fet referència als problemes de mobilitat del pare d'Anabel Pantoja, assenyalant públicament a la seva companya per no voler instal·lar un ascensor que necessita el seu pare a casa. «Ets un desgraciat. És l'última vegada que li dius coix al meu pare, que t'agafo el cap i et rebento, que t'han vist les càmeres fent mofa, pallasso», ha manifestat Anabel Pantoja abans d'abandonar el plató.


Carlota Corredera planta cara a Rafa Mora 

Després del vergonyós conflicte, Telecinco ha decidit que els espectadors siguin els encarregats de decidir a través de la pàgina web oficial de la cadena si els col·laboradors deuen continuar en el programa.

D'altra banda, aquest dilluns, Carlota Corredera ha connectat en directe amb els dos col·laboradors per analitzar el conflicte. Però lluny de solucionar-ho, l'actitud prepotent de Rafa Mora ha originat un nou enfrontament en directe. Tanmateix, el valencià ha reaparegut a 'Sálvame' sense reconèixer l'error i emparant-se en les falses disculpes de Pantoja.


«L'altre dia vaig demanar disculpes perquè va ser una cosa molt vergonyosa i Anabel no ho ha fet encara, que jo sàpiga. Jo no m'he rigut d'una persona que té mobilitat reduïda, jo vaig dir que Anabel hauria de pagar l'ascensor perquè el seu pare no hagi de pujar a peu coix», ha assegurat Rafa Mora.


No obstant això, Carlota Corredera ha volgut parar-li els peus: «No entenc el teu perdó quan no assumeixes el que has fet malament. No et deslliuris del que va passar», ha manifestat la presentadora.

«No jutgis el meu treball»

Davant les constants interrupcions de Rafa Mora i intents de justificació, la presentadora gallega ha volgut anar més enllà.

«Tens l'oportunitat d'explicar-te i de demanar perdó, però has de fer-ho de forma sincera perquè acabes de dir que no volies riure d'algú que té mobilitat reduïda i tothom ha vist les imatges de divendres. Tu consideres que no ho has fet, Anabel considera que sí, el públic opinarà lliurement. La direcció i els companys tindran també les seves opinions. No parlis de demagògia. No jutgis el meu treball», ha afirmat Carlota Corredera.

No obstant això, lluny de calmar-se, Rafa Mora ha volgut defensar-se amb un argument poc creïble. «I tu qüestionaràs si jo he dit això? Tu no qüestionaràs ni els meus valors ni si soc bona persona, perquè una persona que es riu d'una discapacitat per a mi no és bona persona. Jo això no ho faria. Jo sé el que he dit i per què ho he dit, i vaig demanar perdó per si es podia mal interpretar», ha manifestat el valencià.

«No pretens aprendre dels errors. Divendres vas estar fatal, i Anabel va estar fatal. Cap té dret a treure pit després del conflicte. Qui es va posar a saltar a peu coix, tu o jo? El pare d'Anabel Pantoja té un problema en una cama? A qui et referies quan saltaves a peu coix, a una cançó infantil?», ha sentenciat Carlota Corredera.