María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

María Patiño rectifica i demana perdó a una cara coneguda de Telecinco

Ha reconegut que no va tractar amb respecte el cas de violència de gènere de Raquel Bollo

El testimoni de Rocío Carrasco, com a dona maltractada, ha obert un debat públic a la televisió i al carrer. De fet, podem assegurar que ha remogut consciències i ara la gent tracta la violència de gènere amb més cura. 

 

La veu de Rocío Carrasco és l'altaveu de moltes altres dones que han viscut el mateix calvari i que no han estat escoltades com es mereixen. Sense anar més lluny, aquest és el cas de Raquel Bollo, excol·laboradora de 'Sálvame', que ha parlat públicament sobre els maltractaments que va rebre per part de la seva exparella Chiquetete.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

En el cas de la mare de Manuel Cortés, la productora no va prendre mesures i Raquel Bollo ha volgut denunciar-ho. La sevillana no entén perquè Mediaset no va prendre les mateixes mesures amb Chiquetete que amb Antonio David Flores. «Acomiaden Antonio David sense sentència i al meu ex, amb tres sentències, el segueixen convidant», ha manifestat Raquel Bollo.

 

D'altra banda, també ha denunciat que Mediaset convidés a Carmen Gahona, «la qual va ser el meu botxí» en paraules de l'excol·laboradora, per parlar lliurement a la televisió. Ara bé, Rocío Carrasco tampoc s'ha deslliurat d'Olga Moreno, actual parella d'Antonio David Flores, ja que també està treballant a Telecinco com a concursant de la nova edició de 'Supervivientes'.

 

La seva antiga companya de plató, María Patiño, no ha pogut evitar reflexionar després de les declaracions de Raquel Bollo i ha assumit que l'entrevistada tenia raó i, a més, ha demanat perdó. «Si en el passat vam fer alguna cosa malament amb tu, ara és el moment de començar a fer bé les coses. Ara s'estan prenent les decisions correctes, que abans no vam fer. I et demano perdó», ha afirmat María Patiño.

 

Raquel Bollo dona suport a Rocío Carrasco

Raquel Bollo s'ha reconegut a ella mateixa en el testimoni de Rocío Carrasco. D'una banda, en certa manera, per la història que ha explicat de com Antonio David Flores va aconseguir embrutar la seva imatge públicament i, de l'altra, en certes vivències que podrien ser similars entre les dues dones.

 

No obstant això, Raquel està dolguda perquè en el seu moment no va comptar amb el mateix suport que té Rociíto. Així doncs, Raquel Bollo ha volgut insistir en el fet que el testimoni de la mare de Rocío i David Flores no és un cas aïllat. 

 

En aquesta tessitura, Raquel Bollo aplaudeix que la veritat de Rocío Carrasco hagi servit per prendre més consciència sobre els casos de maltractament que, en certes ocasions, són negats per la justícia i per l'entorn de la víctima o que en altres, se'ls fa cas omís.

 


L'excol·laboradora puntualitza que, tot i que és lloable tot el que s'ha aconseguit amb la sèrie documental, Rocío Carrasco no és més ni menys per ser qui és. Assenyala que s'ha de castigar de la mateixa manera als botxins de totes aquelles persones que pateixin aquest problema.

 

«És fantàstic que Rocío Carrasco tingui el suport, la plataforma, el no debat. Mai aniria contra una persona que ha estat maltractada, però el maltractament és igual per a totes i quan es demostra encara més», ha posat èmfasi l'andalusa.
 


Per ara, aquesta reflexió de Raquel Bollo ja ha aconseguit que companys de la seva professió hagin assumit que no sempre han tractat el tema amb respecte. De fet, a l'exdona de Chiquetete se li devia un perdó per no haver tractat la seva història sota el mateix prisma i, en aquest cas, María Patiño ja ho ha reconegut públicament.