Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

El tractament de Mila Ximénez li passa factura: Gairebé no pot caminar

L'estat de salut de la col·laboradora és força preocupant

Mila Ximénez continua immersa en la seva batalla contra el càncer de pulmó. Fonts pròximes al seu entorn asseguren que l'evolució és positiva, però els efectes secundaris són bastants forts. La col·laboradora porta dos mesos desapareguda dels mitjans de comunicació. «Vindré a treballar quan pugui», va advertir als seus seguidors.

En les últimes setmanes s'ha sentit assetjada pels periodistes. Uns fotògrafs la van enxampar en un moment molt compromès: acudint a una revisió mèdica. Segons ha sortit publicat, el seu estat de salut és cada vegada més favorable, encara que la sevillana no té força de lluitar contra la pressió mediàtica.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per aquest motiu, el seu germà Manolo es va veure obligat a parlar amb 'Jaleos'. Durant l'últim any, s'ha convertit en el seu gran suport. Recordem que la seva filla, Alba Santana, viu fora d'Espanya. La realitat és que família de Mila està sent fonamental en la seva recuperació. Segons ells, cada vegada té més il·lusió per recuperar la seva vida, i el càncer està desapareixent a poc a poc.

No podem oblidar que la malaltia de la tertuliana és una carrera de fons. Malgrat que hagi millorat, encara li queda molt camí per recórrer. Lamentablement, és molt probable que tingui una recaiguda, i que les conseqüències del tractament siguin cada vegada més dures.


 

«Si no vinc, vol dir que no em puc moure del llit», va confessar en una de les seves últimes intervencions a 'Sálvame'. Aquestes declaracions han pres una rellevància especial després de sortir publicades unes imatges al costat dels seus dos directors: Raúl Prieto i David Valldeperas.

La col·laboradora té moltes dificultats per caminar. Amb prou feines pot mantenir-se en peu i necessita que algú l'ajudi per sentir-se més segura. De fet, sempre que s'ha deixat veure, ha estat en companyia del seu entorn. Una de les persones que més l'està ajudant és Belén Rodríguez, amb qui es coneix des de fa molt de temps i de qui companya a Telecinco.

A més, segons ha sortit publicat, la sevillana pateix uns dolors terribles. Amb prou feines pot pentinar-se i un mal moviment pot comportar grans molèsties. En les últimes hores, la tertuliana ha reaparegut del braç de Manolo. Visiblement afectada, entrava en el seu centre mèdic per continuar la guerra contra la terrible malaltia que l'apaga des de fa gairebé un any.

Ha patit Mila Ximénez una recaiguda?

Jorge Javier Vázquez, íntim amic de la tertuliana, va assegurar que faltava molt poc per tornar a veure-la. «Està estupenda», va declarar una tarda a 'Sálvame'. No obstant això, les seves últimes imatges fan pensar tot el contrari. Mila ha reaparegut bastant seriosa i amb el cap baix per assistir a una de les seves revisions.

L'estiu passat, va ser ella mateixa qui va explicar el que li passava: «Em va dir que era un tumor al pulmó amb metàstasi, aquí em vaig cagar. Està als pulmons, al fetge i més parts». Els mitjans de comunicació tenen molt presents aquestes declaracions. Per aquest motiu, cada gest de Ximénez és estudiat minuciosament.

Hi ha la possibilitat que les especulacions no siguin certes i que la tertuliana únicament estigui seriosa per la gravetat de la seva situació. Del que no hi ha cap dubte és dels atroços efectes secundaris als quals ha de fer front. Té feines per caminar i, cada vegada que surt al carrer, ho ha de fer acompanyada.

Sempre que surt del seu domicili, situat en una de les millors zones de Madrid, és per acudir a l'hospital, la Clínica de la Luz. Tot i que la seva vida ha canviat per sempre, la sevillana mai ha perdut l'esperança. «He passat cops emocionals molt més fotuts que això, i tot m'ha servit per a alguna cosa», va comentar en una de les seves entrevistes.

La col·laboradora s'ha convertit en un exemple per a molta gent i, cada vegada que algun periodista publica alguna mala notícia sobre ella, es genera un gran enrenou.