Montaje de Rocío Carrasco y Rocío Flores con caras serias

«El millor que pot fer Rocío Flores és buscar-se una altra mare»

Federico Jiménez Losantos carrega sense pietat contra l'exdona d'Antonio David Flores i assegura que Olga Moreno hauria de ser la mare de Rocío Flores

En el novè capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Rocío Carrasco assegura que no vol mantenir cap mena de contacte amb la seva filla mentre estigui unida al seu pare. Així doncs, tot i que en l'entrevista que va concedir a 'Sábado Deluxe' va manifestar que li agradaria retrobar-se amb la seva filla, la història ha canviat. 

Fins i tot diversos col·laboradors de televisió consideren que mare i filla mai podran reconciliar-se. «És molt difícil que recuperin la relació si Rocío Flores segueix contribuint en la lapidació que ha estat rebent aquesta dona durant dues dècades. Ella abans que mare és dona i persona», ha advertit la psicòloga Sonia Cervantes després de l'emissió del capítol de la docusèrie.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'altra banda, Belén Rodríguez, ha descartat una possible reconciliació perquè considera que els nens segueixen sent «víctimes del seu pare» i Rocío Flores no serà capaç d'obrir els ulls per defensar a la seva mare. 

«Si s'adonessin que la seva mare ha estat una dona maltractada pel seu pare podrien tornar a estimar-la. Si no, de cap manera, i crec que no passarà. Ja tenen dades i proves suficients», assegura Belén, íntima amiga de Rociíto, en una entrevista per a la revista 'Lecturas'.

El 'consell' de Federico Jiménez Losantos a Rocío Flores: «busca't una altra mare»

Tot i que hi ha col·laboradors que no es creuen el testimoni de Rocío Carrasco, comparteixen la mateixa opinió. Aquest és el cas del periodista Federico Jiménez Losantos, que ha exclamat el popular lema «Jo no et crec, Rocío».

Però més enllà de qüestionar el relat de la protagonista, el conegut conductor de 'EsRadio', ha estat un ferm defensor d'Antonio David i Rocío Flores. En el seu últim article publicat a 'El Mundo', el periodista li dedica unes paraules a la filla de Rocío Carrasco

«Rociitín no tindrà més remei que buscar-se una altra mare o deixar-se adoptar per la seva madrastra, perquè en l'últim episodi, sempre penúltim, de 'Contar (i cobrar) para seguir viva', la seva mare biològica va negar-li l'ADN: "L'he parit jo, però no té res meu", va assegurar (...). També va dir que no hi haurà reconciliació "mentre ell estigui aquí". Per tant, mata el seu pare o no veurà mai a la seva mare. Millor buscar una altra», assenyala Jiménez Losantos sense tallar-se ni un pèl.

Detractor de Rocío Carrasco

El periodista també ha aprofitat el seu article d'opinió per tornar a posar sobre la taula la presumpció d'innocència de l'exguàrdia civil, la denúncia ha estat «desestimada en totes les instàncies judicials pel dany psicològic que, segons ella, va provocar-li el seu exmarit», destaca. 

A més, ha fet una especial menció a les conseqüències emocionals que està tenint la docusèrie en Rocío Flores, que està veient com surten a la llum els informes psicològics de quan era una nena.

«Si la mare, que no ho és, acabarà fatal després de la interminable saga epigàstrica, la filla que, malgrat tot, ho és, acabarà també al psiquiatre. Poc abans d'entrar al programa d'Ana Rosa, on no tots defensen a la seva no-mare, va patir un atac d'ansietat retratat en la premsa del cor», adverteix Jiménez Losantos.