Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

La prova que alguna cosa s'ha trencat entre Antonio David i Rocío Flores

El programa 'Viva la vida' ha emès un vídeo en què apareixen Antonio David i Rocío Flores sense mantenir contacte

Antonio David i la seva filla gran, Rocío Flores, sempre han estat molt units. És més, Rocío va defensar al seu pare quan aquest va decidir concursar a  'GH VIP 7'. No obstant això, es rumoreja que la relació podria estar canviant; El motiu? La docusèrie protagonitzada per Rocío Carrasco.

'Rocío, contar la verdad para seguir viva' està destapant els episodis de maltractament que va patir Rocío Carrasco durant el seu matrimoni amb Antonio David Flores. A més, també s'ha posat en el punt de mira a Rocío Flores, ja que s'ha fet pública la pallissa que va donar-li a la seva mare quan era adolescent. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així doncs, Rocío Flores podria estar obrint els ulls i, per tant, qüestionant al seu pare. És més, ha sortit a la llum un vídeo en què es veu que estan distanciats. Ara bé, serà veritat o un nou pla de la família Flores?

Es trenca la relació entre Antonio David i Rocío Flores

Des que Rocío Carrasco va decidir trencar el seu silenci, Rocío Flores ha aprofitat les seves col·laboracions en televisió per carregar contra la seva mare. És més, en tot moment ha defensat al seu pare i ha posat en dubte el testimoni de la seva mare. Tot i això, segons el programa 'Viva la vida' i un vídeo que s'ha filtrat, podria ser que la relació entre pare i filla s'estigués esquerdant. 

En concret, es tracta d'un vídeo de la Primera Comunió d'un familiar en què apareix Rocío Flores en un restaurant amb la seva parella, Manuel Bedmar, i el seu germà, David Flores. En canvi, Antonio David arriba uns segons més tard sense saludar a la seva filla i passant de llarg. 

Per què podrien estar enfadats?

Podrien ser diversos els motius del distanciament. Cal recordar que Rocío sempre ha manifestat que no es creu els episodis de maltractament ni les infidelitats per part d'Antonio David a Rocío Carrasco. No obstant això, Rocío Flores podria estar molesta perquè Antonio David va intentar vendre-la a ella i al seu germà en el casament de Rocío Carrasco. Tanmateix, també pot estar molesta perquè Antonio David va voler vendre a la televisió la pallissa que va donar-li Rocío Flores a la seva mare l'any 2012. 

Les crítiques dels teleespectadors

El vídeo que ha emès ' Viva la vida' sobre el distanciament entre l'excol·laborador i la seva filla ha generat diverses reaccions. Molts teleespectadors han assegurat a les xarxes socials que no es creuen el distanciament. És més, consideren que Antonio David i Rocío Flores podrien estar planejant una jugada per guanyar diners.  

  • «Aquestes imatges demostren que són de la mateixa casa i que volen ser tema de conversa».
    «Sou uns grans actors. Això que presenteu com un drama és molt normal. Pocavergonyes, voleu treure d'on no hi ha».
    «Els dos són iguals Què faria un sense l'altre?».
    «Una altra trama».
    «Han canviat de tàctica, de les abraçades en públic a no mirar-se. Vés a saber el que estaran tramant».