Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Rocío Carrasco, a punt de quedar-se sense el seu gran aliat a Telecinco

Es tracta d'una col·laboradora que està rebent moltíssimes crítiques per cadascuna de les seves intervencion

Des que es va començar a emetre la seva sèrie documental, Rocío Carrasco ha estat testimoni de com moltes persones s'han posicionat a favor seu. Creuen el seu testimoni, tant pel que fa als presumptes maltractaments per part del seu ex, Antonio David, com al patiment que va viure per la seva filla, Rocío Flores. I és que aquesta li va clavar una pallissa i va intentar tancar-la a la presó.

Precisament, entre els qui la defensaven abans i la defensen ara es troba la seva amiga i col·laboradora Belén Rodríguez. Una dona aquesta que li dona suport de manera incondicional, cosa que li està creant 'enemics'.

Tant és així, que els defensors del pare i la filla estan arremetent durament contra aquesta. És més, fins i tot inunden les xarxes demanant que la facin fora de Mediaset. Si aquesta petició es compleix, Carrasco podria quedar-se sense una de les seves millors aliades, televisivament parlant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Belén i la seva postura ferma

Des de fa anys, l'esmentada col·laboradora ha atacat Antonio David. Ho ha fet perquè coneixia la història real de Rocío i sabia tot el que aquest li havia fet patir. Tant és així, que va deixar 'Sálvame' quan el programa va fitxar-lo. No volia compartir plató amb ell.

D'aquesta manera, va deixar patent el seu suport incondicional a la seva amiga. Un suport que manté actualment i potser de manera més ferma que mai. Tant és així, que està tenint conseqüències negatives. En concret, d'una banda, ha estat vetada per Rocío Flores a les gales de 'Supervivientes'. Per aquest motiu, ara Belén acudeix a menys programes d'aquest 'reality' com a comentarista.

I d'altra banda, està rebent nombroses crítiques a les xarxes socials. Els incondicionals de l'exguàrdia civil i de la seva filla no la poden ni veure. I és que Rodríguez, a més d'amb vehemència, defensa la seva postura de forma contundent i amb arguments. Per aquest motiu els fans d'aquests demanen fins i tot que la col·laboradora sigui acomiadada de Telecinco.

Antonio Canales i Belén Rodríguez
Belén Rodríguez ha estat vetada als programes de 'Supervivientes' als que acudeix Rocío Flores   | Telecinco/Mediaset

Els col·laboradors, contra Belén Ro

A Twitter, fonamentalment, són molts els atacs que s'escriuen contra Belén Rodríguez. La insulten, demanen el seu acomiadament i carreguen de qualsevol manera contra ella. I tot perquè, entre altres coses, està posant en dubte el pas d'Olga Moreno, la dona d'Antonio David, per 'Supervivientes'.

Belén Ro ha criticat d'aquesta concursant, no només les mentides que està dient de la seva vida de fora, sinó també les trampes que realitza. Ens estem referint a les diferents trampes que ha portat a terme en les diferents proves.

El fet que destapi aquesta participant no agrada a molts espectadors, però també molesta a col·laboradors de televisió. Així, a l'última gala  vam poder veure que els qui estaven en plató no deixaven d'atacar la seva companya.

Gloria Camila, per exemple, li va dir: «Estàs obsessionada amb Olga. No ets objectiva. M'agradaria veure't a tu allà i fent aquestes proves. Els teus comentaris ja em fan gràcia». Això sense passar per alt Violeta Mangriñán, que va manifestar: «Sento que tens maldat i certa obsessió amb Olga».

Paraules a les quals es van sumar alguns usuaris de les xarxes, considerats ja els seus detractors, com ara aquests:

  • «Belén Ro, fora de la tele. Dedica't a una altra cosa. Quin avorriment de dona!».
  • «Estarà Belén Ro abduïda per algú que li exigeix la seva quota antiOlga cada dia o serà una maldat natural i obsessiva contra ella? És inexplicable que, de cada dues paraules que diu, una és Olga».
  • «Belén Ro és un dimoni».

És més, altres col·laboradors de la gala, com Jorge Pérez, també van carregar contra ella, que va acabar dient: «El que no és estrany és que ja no hi ha quatre defensors d'Olga, n'hi ha cinc». A això va afegir: «Ja sabeu que soc així. Des de fa molts anys, en els 'realities' en què vaig comentant, sempre tinc el meu defensat i el que critico. A mi el concurs d'Olga no m'agrada. No es pot dir res dolent d'ella aquí».

Els defensors de la col·laboradora

Totes aquestes crítiques i atacs rebuts per la citada col·laboradora poden acabar fent que sigui acomiadada de Telecinco. No obstant això, també és cert que són molts els espectadors que li donen suport. Consideren que diu la veritat, concretament que Olga Moreno no deixa de fer trampes, i també que la periodista està patint assetjament per part d'alguns companys.

Bona mostra d'això són comentaris que han deixat a Twitter en mostra de suport i aplaudint-la per la seva valentia en dir les coses clares:

  • «El que ha dit d'Olga ho pensem molts i a plató tots es tiren al seu coll perquè no es pot dir res de 'donya protegida' davant d'algú del clan Flores, cercles pròxims i simpatitzants».
  • «M'encanta Belén Ro. Tant de bo estigués a tots els debats».
  • «Poden deixar de jutjar Belén cada vegada que pensa? Que pesats són! No li està agradant el concurs d'Olga, com a molts».
  • «Increïble l'assetjament i enderrocament a Belén Rodríguez. Sort que ella pot amb tot».
  • «Belén Ro enfonsant a tots els col·laboradors/llepaculs d'Olga i de l''ésser'».