Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Ana Obregón, denunciada: S'enfronta a presó i a multes

L'actriu ha entrat en una nova guerra que podria tenir un final terrible

Ana Obregón ha ressuscitat la seva pitjor enemiga: Antonia Dell'Atte. La model italiana ha tret a la llum el costat més fosc d'Alessandro Lequio i l'actriu no consent que ningú parli malament del pare del seu fill. Segons s'ha explicat, el comte podria haver maltractat la seva primera dona, però hi ha molta gent disposada a demostrar tot el contrari.

El testimoni de Rocío Carrasco ha animat moltes dones a denunciar el seu agressor i l'última a mostrar el seu descontentament amb el sistema ha sigut Raquel Bollo, exparella de Chiquetete. L'antiga col·laboradora de 'Sálvame', considera injust que Telecinco acomiadi a Antonio David i, en el passat, no fes el mateix amb l'artista.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Antonia Dell'Atte també s'ha identificat amb Rociíto i, fins i tot, li ha ofert un cop de mà per ajudar-la en tot el que sigui necessari: «No vull que cometi els mateixos errors que jo». Al seu dia, la mare de Clemente va retirar la denúncia per no fer mal al comte, encara que la justícia li va donar la raó, però ella no volia protagonitzar cap escàndol.

D'altra banda, Ana Obregón insisteix que aquesta versió, no és certa i l'actriu ha acusat la seva gran rival d'estar mentint per cridar l'atenció de la premsa. Segons ella, la sentència que aporta està completament manipulada i sembla que s'ha oblidat que  Alessandro tampoc es va portar del tot bé amb ella,.

La italiana ha emès un comunicat a través de les seves xarxes socials on avisa que denunciarà a tothom que posi en dubte el seu infern. Així, la mare d'Aless s'ha convertit en el seu objectiu més clar i els seus advocats ja estan treballant per portar-la als tribunals.

Alguns periodistes han rescatat unes declaracions del tertulià d'Ana Rosa on reconeix les seves tendències violentes: «He donat alguna bufetada». Però l'actriu sembla haver oblidat el passat i el seu atreviment podria costar-li un gran disgust.

Dotze mesos de presó o una multa de 400 euros diaris

Ana Obregón va escriure en el seu compte d'Instagram: «He vist amb els meus propis ulls l'informe de la Policia científica que conclou que la denúncia de maltractaments presentada per aquesta senyora està falsificada». En un primer moment, aquesta acusació únicament va ressuscitar una enemistat llegendària, però, segons les últimes informacions, també han donat vida a una batalla judicial que podria tenir unes tràgiques conseqüències.

La model italiana ha denunciat l'actriu per injúries i calúmnies, un delicte que està penat amb una pena de presó de sis mesos a dos anys o, si no, una multa econòmica que podria arribar als 400 euros diaris, durant un període de dotze a vint setmanes.

No obstant això, el gran error de la mare d'Aless ha estat donar publicitat a la guerra. Segons la lletrada de Dell'Atte, el comunicat que Ana va escriure en les seves xarxes socials suposa un error imperdonable i la seva única oportunitat per salvar-se, és demostrar que les seves acusacions eren veraces.

«Quedaria lliure de pena si demostrés que Antonia sí que ha mentit. Si es descobreix que menteix, llavors Obregón seria intocable en aquesta causa», declara l'equip jurídic de la italiana. Malgrat això, la gran defensora de Lequio encara té una esperança i és que la seva pitjor enemiga la citarà per intentar arribar a un acord. I, en cas que rebutgi assistir a aquesta reunió, la demanda podria ser immediata.

«Abans de posar la querella ha d'intentar una conciliació. Si no hi acudeix és perquè ho manté. Llavors li posaria una querella amb advocat i procurador si vol anar per la via penal. O podria anar només pel civil, només perquè la indemnitzin pel dany moral que li han fet», declara la lletrada a la revista 'Semana'. Així doncs, com acabarà aquesta història?