José Ortega Cano parlant amb la premsa amb una gorra

El motiu de salut pel qual Ortega Cano ha rebutjat la vacuna contra la Covid-19

A Espanya la vacunació contra la Covid avança cada vegada més ràpidament

No és cap secret que des de fa uns anys José Ortega Cano té un estat de salut bastant deteriorat. Malgrat això, el documental de Rocío Carrasco ha posat a tota la família a l'ull de l'huracà, de manera que ara estan sorgint cada vegada més informacions sobre tots els membres, inclòs Ortega Cano.

En els primers mesos d'aquest 2021 va saltar la notícia que el torero s'havia contagiat i havia passat el coronavirus i, malgrat que li va causar importants problemes en la salut, se'n va poder sortir. «He tingut bastantes molèsties. He dormit regular, però l'he pogut portar», va arribar a afirmar ell mateix en unes declaracions en directe al programa 'Viva la vida'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«No tinc molts ànims, no surto gairebé gens, només per anar de metges i tinc forts dolors d'estómac». Tot això ja va passar i, per sort, el torero va poder recuperar-se després de passar la malaltia, però, ara un nou problema preocupa al seu entorn. Si bé és cert que el problema no és que hagi patit un nou contratemps de salut, sinó que José Ortega Cano ha hagut de rebutjar vacunar-se contra el coronavirus per un motiu molt important de salut.

L'exmarit de Rocío Jurado pren Sintrom, un medicament especialment pensat per ajudar a coagular la sang i d'aquesta manera poder evitar la formació de trombes. El problema d'això és que no se sap si la vacuna contra la Covid pot causar ara algun efecte negatiu en això, provocant que aquest medicament perdi la seva eficàcia o la faci variar.

Així doncs, davant la incertesa en aquest tema es voldrien prendre les precaucions apropiades i per això, José Ortega Cano no podrà vacunar-se contra la Covid. Això serà només de moment, ja que la solució a això implicaria fer-li una regulació adequada en la dosi que se li administra de Sintrom. Un cop això succeeixi, l'extorero podrà posar-se la vacuna contra el coronavirus, encara que, com diem, ell ja el va passar fa uns mesos.

Però no es tracta, a més, de l'únic problema de salut que ha patit en aquest any, ja que també va sortir a la llum que se li va haver de realitzar una endoscòpia no fa gaire per uns forts dolors d'estómac que va patir.

La docu-sèrie de Rocío Carrasco no estaria ajudant en la seva salut

Com diem, als seus 67 anys, la salut d'Ortega Cano no està precisament en el seu millor moment i la situació que està vivint ara amb el documental de Rocío Carrasco no estaria ajudant gens en això. Per a tota la família està sent un moment dur i encara que cadascú ho porta a la seva manera, a l'extorero sembla que li estaria afectant bastant. A més, fa un temps ja es va conèixer que hauria patit un episodi de pujada de tensió i els metges li hi haurien recomanat no seguir veient res del documental.

Així, per la seva pròpia salut, sembla que Ortega Cano estaria complint estrictament la recomanació dels seus doctors, intentant no veure res del documental i estar el menys atent possible a totes les informacions que cada dia van sortint sobre Rocío Carrasco, Antonio David i Rocío Flores.