«Olga Moreno ens està donant una imatge que no és real»: Perilla el seu matrimoni

El periodista Kike Calleja ho ha afirmat a 'Sábado Deluxe'

L'estada d'Olga Moreno a Hondures es complica cada dia més. Abans de marxar, l'empresària malaguenya ja era conscient de la dificultat que seria per a ella estar a l'altre costat de l'Atlàntic aliena a tot el que passa a Espanya pel testimoni de Rocío Carrasco. La sèrie documental de l'exdona d'Antonio David, de la qual ella només va poder veure el primer capítol abans de viatjar, està causant un veritable enrenou mediàtic sense precedents al nostre país, destapant la cara oculta d'una persona que fa molts anys que viu dels mitjans de comunicació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons explicava la mateixa Olga Moreno en iniciar la seva aventura, la seva por més gran és tornar a Espanya i trobar-se completament trencada la família unida que va deixar quan va marxar. Ella és conscient que estan sortint a la llum moltes dades desconegudes per Rocío Flores que podrien posicionar-la a favor de la seva mare, una cosa que, de moment, no ha passat, ja que la jove segueix reivindicant la figura paterna d'Antonio David i defensant la seva dona durant el seu pas per 'Supervivientes 2021'.

No obstant això, les conseqüències del documental podrien anar més enllà de la seva vida familiar i pot posar en perill el seu matrimoni amb l'exguàrdia civil, segons ha anunciat el periodista Kike Calleja en la seva última intervenció aquest cap de setmana a 'Sábado Deluxe'.

Olga Moreno i Antonio David: la seva relació podria estar en perill per diversos factors

No és la primera vegada que sorgeixen rumors que apunten a problemes en el matrimoni d'Olga Moreno i Antonio David Flores. I és que, fa uns mesos, tots dos van protagonitzar molts titulars després de destapar algunes de les infidelitats que hauria comès l'exguàrdia civil. «S'acosten corbes molt perilloses per a Antonio David pel procés d'aixecament de béns i també pot estar en perill el matrimoni d'Olga i Antonio David», deia Kike Calleja deixant anar la gran 'bomba' de la nit.

El periodista no ha volgut concretar ni donar molts detalls sobre els factors que podrien desencadenar un enfrontament entre la parella, però sí que ha assenyalat que són moltes les informacions que estan circulant a Màlaga, especialment des que estan sota el punt de mira pel documental de Rocío Carrasco a Telecinco.

«Hem vist testimonis de noies que han sortit i pot sortir més gent parlant d'altres coses. Relacionat amb infidelitats i altres situacions com la forma de vida que tots dos porten a Màlaga i que s'allunya de la realitat que presenten», advertia el periodista recordant algunes infidelitats que ja han sortit a la llum.

Cal recordar el testimoni de Sonsoles, la dona amb la qual l'excol·laborador de Telecinco hauria mantingut una relació laboral i sentimental durant quatre anys mentre ell ja estava casat amb Olga. «Jo crec que deixes de ser víctima quan ets consentidora. Ella ho és. Jo no he estat l'única dona amb la qual Antonio David ha sigut infidel», assenyalava Sonsoles deixant entreveure que la malaguenya és completament conscient de l'actitud del seu marit i coneixedora de les seves relacions extramatrimonials.

Kike Calleja assenyala Olga Moreno per donar una imatge irreal del seu matrimoni

Precisament, Kike Calleja ha compartit en certa manera la postura de la suposada amant d'Antonio David a l'hora d'assegurar que la supervivent no està oferint a 'Supervivientes' una imatge real ni de la seva vida ni del seu matrimoni: «Només avanço que Olga ens està donant una imatge que no és real, va de mare abanderada i no és així. El que estan explicant és mentida, jo no dic que se separin, però sí que quan surti tot, el seu matrimoni pot estar en perill».

Per la seva banda, la periodista Belén Rodríguez ha corroborat la informació oferta pel seu company i considera que els fonaments de la relació estan trontollant: «Jo tinc la mateixa informació que Kike Calleja per gent de Màlaga. M'ha sorprès perquè venen una imatge completament diferent».


Comentaris

envia el comentari