Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros podria passar fins a sis anys a la presó

El col·laborador ha de retre comptes davant la justícia i la seva exdona està implicada en el suposat delicte

Kiko Matamoros, després de vint anys de matrimoni amb Makoke, la parella va decidir emprendre camins separats i, malgrat que tot feia pensar que el divorci seria bastant discret, quan van adonar-se que podien treure benefici de la tragèdia, no van dubtar a vendre les seves intimitats al millor postor. Tot i això, el col·laborador no va trigar a refer la seva vida sentimental encara que, en un primer moment, molta gent va pensar que la model estaria ofesa per aquest atreviment per part del seu exmarit, però, passats uns mesos, tothom va comprendre el veritable motiu del seu odi: els diners.

La mare d'Anita Matamoros va ser acusada de viure per sobre de les seves possibilitats. I és que, segons ella, el seu patrimoni familiar va fer que la relació amb Kiko anés sobre rodes. Però el tertulià assegura que ha estat víctima de l'ambició de la seva exdona, ja que treballava dia i nit per satisfer els seus capricis i, quan va tenir l'oportunitat, el va trair per seguir lucrant-se.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El 2019, la revista 'Lecturas' va confirmar la separació i, des d'aleshores, cap dels dos ha pogut demostrar la seva innocència. Estan disposats a qualsevol cosa per convertir-se en víctima del drama, encara que hi coincideixen en un aspecte: els dos es detesten. No obstant això, segueixen units per un vincle indestructible: el seu deute amb Hisenda. Kiko ha revelat, per error, com va fugir dels seus problemes financers, confessant que, per protegir la seva economia, va comprar una casa de luxe als afores de Madrid i la va posar a nom de Makoke.

La propietat l'ha pagat ell, però va evitar que els seus cognoms estiguessin reflectits en cap document. Per tant, la justícia considera que aquest gest podria constituir un greu delicte i el tertulià s'ha convertit en objecte d'una investigació molt delicada. Seguint la informació que posseeix 'Informalia', el tertulià s'enfronta a una condemna de sis anys de presó, i la seva exdona de dos.

Matamoros i Makoke, units pels deutes i una terrible amenaça

El col·laborador de 'Sálvame' no consent que Hisenda arremeti únicament contra ell i per això els seus advocats estan treballant per implicar Makoke en el supòsit delicte. Segons el seu equip jurídic, la model també té part de responsabilitat, ja que el seu nom apareix inscrit en el registre de l'habitatge. La mare d'Anita és conscient del problema al qual ha d'enfrontar-se i responsabilitza el seu exmarit de la situació i no li perdona que li hagi implicat en l'afer.

Per aquest motiu, mentre el jutge determina qui és el culpable, la model ha obert una causa diferent contra Kiko, acusant-lo d'haver-la amenaçat i, fins i tot, va estudiar posar-li una ordre d'allunyament. Així tot, el procés judicial és cada vegada més complicat i el divendres 7 de maig van declarar per separat i van aportar la documentació amb la qual pretenen demostrar la seva innocència.

No obstant això, tot fa pensar que tenen un futur bastant tempestuós. Els ingressos milionaris de l'exmatrimoni no es corresponen amb la seva situació bancària, ja que Matamoros tenia diversos deutes pendents i la fiscalia està investigant si podria haver-les saldat molt abans. Però la gran perjudicada d'aquest escàndol és Makoke perquè si el jutge considera que ha comès un delicte, podria embargar-li tot el seu patrimoni.

La model és propietària d'un vehicle i dos habitatges d'alta gamma, encara que únicament treballa un dia per setmana, així que no seria d'estranyar que tingués altres negocis que enriquissin els seus comptes bancaris. La mansió on viu l'exdona de Kiko, situada a la urbanització La Finca, té moltes càrregues i els seus problemes econòmics són cada vegada més delicats. A més, la pressió judicial ha destrossat totes les seves esperances per seguir endavant. Així tot, es penedirà el tertulià d'ella en algun moment?