Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

Mila Ximénez trenca el seu silenci per parlar d'Olga Moreno

La col·laboradora segueix molt de prop tot el que succeeix a Mediaset

Mila Ximénez porta gairebé dos mesos apartada de la televisió. La col·laboradora de 'Sálvame' està de baixa laboral mentre se centra en el seu procés de recuperació després d'iniciar un nou tractament per a lluitar contra el càncer de pulmó que li van diagnosticar el passat estiu.

No obstant això, la tertuliana no està aïllada de tot el que succeeix en l'Univers de Mediaset i segueix molt de prop els programes més exitosos de la cadena en la qual treballa des de fa dècades.

La que fos dona de Manolo Santana ha fet el salt de la pantalla a la butaca de teleespectador, observant des del saló de la seva casa tot el que succeeix en els programes que fa uns mesos hagués comentat públicament en televisió.

Encara que no està en la primera línia mediàtica ni té l'altaveu televisiu per a oferir la seva opinió sobre els temes de major interès, com poden ser el documental de Rocío Carrasco i el concurs 'Supervivientes', Mila Ximénez ha compartit la seva opinió amb la seva bona amiga Belén Rodríguez.

La periodista, gran amiga de la filla de Rocío Jurado, ha estat l'encarregada de transmetre a l'audiència l'opinió de la tertuliana sobre el que està ocorrent a l'illa, on Olga Moreno s'ha convertit en una de les supervivents més destacades tant dins com fora del programa.

Mila Ximénez se sincera amb Belén Rodríguez sobre l'estada d'Olga Moreno a 'Supervivientes'

L'estada de la dona d'Antonio David a Hondures s'està complicat cada dia més. Després d'haver aconseguit el collaret del líder en una polèmica prova que ha despertat la histèria col·lectiva, la concursant s'està enfrontant a les condicions extremes del programa sense el suport de la seva gran amiga Marta López.

Ambdues s'havien fet carn i ungla durant les seves primeres setmanes en el concurs, sent la col·laboradora de Mediaset la fidel defensora i confessora d'Olga Moreno a l'illa.

L'empresària malaguenya s'havia sincerat amb Marta López en diverses ocasions, parlant públicament de les persones que tanta repercussió estan tenint ara a Espanya pel documental de Rocío Carrasco: Antonio David i Rocío Flores.

Clarament, l'exparella d'Alfonso Merlos s'havia convertit en la persona amb la qual Olga Moreno esplaiava les seves preocupacions i pors pel que està succeint amb la seva família a l'altre costat de l'oceà, un suport que s'ha perdut després de l'expulsió de l'exconcursant de 'Gran Hermano'.

Mila Ximénez es mulla sobre la relació d'Olga Moreno i Gianmarco 

Ara, Olga Moreno s'enfronta al concurs més sola que mai encara que amb el suport, cada vegada més visible, de Gianmarco. La seva estranya i polèmica amistat s'està enfortint cada vegada més, una situació que per a Mila Ximénez fa mala espina.

Durant un agradable menjar que va compartir recentment amb Belén Rodríguez, la tertuliana de 'Sálvame' ha compartit amb la seva amiga la teoria sobre el futur que li espera a Olga Moreno en els Cayos, ara que ja no té a Marta López.

«Gianmarco s'ha fet amic d'Olga i intentarà embolicar-se amb ella per a fer-li mal a Antonio David», assegurava Mila Ximénez segons ha transmès la col·laboradora de 'Connexión Honduras'.

Cal recordar que l'italià i l'exguàrdia civil van mantenir una tibant relació quan tots dos van coincidir a 'GH VIP' al costat de la tertuliana de 'Sálvame', que va poder observar molt de prop a aquestes dues persones que van arribar a convertir-se en veritables enemics públics.

«Quan vaig fer el polígraf, em va demanar perdó perquè s'havia inventat coses. Em va dir: 'He estat molt dur amb tu, tens la mateixa edat que Rocío [Flores], podries ser el meu fill'. No m'ho vaig creure, sé quina persona és. És traïdorenc, mentider i molt fals», assegurava Gianmarco a la revista 'Lecturas' deixant molt clar que no perdonava a Antonio David.

Per aquesta raó, per a molts, inclosa Mila Ximénez, aquesta suposada amistat entre l'italià i Olga Moreno no té ni peus ni cap i podria tractar-se tan sols d'una estratègia de tots dos per a donar joc dins de l'illa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.