Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia

Telecinco prescindeix de Bertín Osborne: Surt a la llum el motiu

Després d'anys en antena, 'Mi casa es la tuya' tanca definitivament les portes

Bertín Osborne ha patit un contratemps professional. I és que ha vist com 'Mi casa es la tuya', un dels seus programes, ha arribat al seu final de manera irreversible. Després del seu divorci amb Fabiola Martínez, l'andalús va trobar en la televisió el lloc idoni on desconnectar dels seus problemes, però ara la notícia del seu acomiadament amenaça de fer trontollar la seva carrera.

Fa mesos que no veiem Bertín com una de les cares amb les quals sol comptar 'Mediaset' per a les seves pròximes estrenes. Així sembla que la incògnita que sobrevolava el presentador de 'Mi casa es la tuya' s'ha solucionat de les pitjors maneres, ja que la productora hauria decidit prescindir del programa d'entrevistes de Bertín Osborne.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

El futur de Bertín a 'Mediaset'

'Mi casa es la tuya' va aterrar a Telecinco sent un format innovador, on el presentador entrevistava algunes de les cares més conegudes del panorama nacional mentre degustaven una vetllada gastronòmica. Entre vi i vi, el convidat s'obria en canal i responia amb sinceritat les preguntes de Bertín, creant una atmosfera íntima i personal. Rostres com a Albert Rivera, Rafael Nadal, Paz Padilla, Iker Casillas i fins i tot Alejandro Sanz van obrir les portes al presentador andalús per parlar tant de la seva vida personal com professional.

Al costat dels entrevistats es van viure moments còmplices i emotius que van permetre descobrir el costat més sensible dels famosos, però també moments divertits que els acostaven als espectadors. L'últim programa va ser emès fa setmanes i des de llavors no s'ha sabut res més sobre les pròximes entregues. I és que tot apunta que no hi haurà més entrevistes i, així, el programa tanca definitivament les portes tal com han assenyalat des del portal 'Bluper'.

Tot i que des de 'Mediaset' no hi ha hagut cap confirmació sobre el futur professional de Bertín Osborne a Telecinco, sí que afirmen que no tenen pensat gravar més lliuraments després que el contracte signat per ambdues parts amb una durada de tres anys, arribés al seu final el passat mes de febrer.

No hi haurà renovació

Cal recordar que Bertín va aterrar a 'Mediaset' després que TVE no pogués fer front a les despeses derivades d''En mi casa o en la tuya'. D'aquesta manera, l'andalús va optar per Telecinco amb un espai renovat sota el nom de 'Mi casa es la tuya' amb una dinàmica similar a la de l'ens públic, i el 2016 va signar el contracte amb 65 programes que es va renovar el 2018. Ara sembla que 'Mediaset' ha optat per donar per finalitzada de manera definitiva la relació laboral amb l'andalús després de la finalització del contracte i no es planteja la renovació.

Una decisió que es desconeix si està motivada per discrepàncies amb la productora o perquè aquesta hagi optat per altres formats televisius. A més, la renovació de 'El precio justo' amb 50 entregues més, confirmen el lluny que està 'Mediaset' de renovar 'Mi casa es la tuya'. D'un temps ençà, la productora italiana està realitzant moviments en la seva graella televisiva dirigida a enfocar-se cap a altres formats més cridaners que l'ajudin en la seva estratègia de collir grans dades d'audiència. Això, sumat a la situació econòmica, podria haver propiciat el final definitiu de 'Mi casa es la tuya'.

Feliç a Canal Sur

Sigui com sigui, Bertín Osborne ha acabat la seva fase a 'Mediaset', però aquesta decisió, lluny d'haver suposat un disgust per a l'andalús, tampoc l'ha afectat molt. En l'actualitat, el presentador està recollint grans èxits cada dimecres en 'prime time' al canal autonòmic Canal Sur amb el seu programa 'El Show de Bertín'. De moment, Bertín deixa de banda les entrevistes íntimes a famosos per passar una bona estona entre bromes i proves.