Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

'Sálvame' acomiada disciplinàriament a dos col·laboradors: «No es tornarà a repetir»

El programa no està disposat al fet que els seus empleats posin en risc el treball de moltes persones

Telecinco es caracteritza per fer una televisió molt visceral a pesar que en els últims anys han hagut de rebaixar el to per a ajustar-se a les normes i lleis de l'audiovisual estipulades pel nostre país. No obstant això, hi ha una part que ja forma part de l'essència de la cadena i també de 'Sálvame', el programa més disbauxat i sense censures de la pantalla petita. Com tots sabem, la matèria primera del programa que presenta Jorge Javier Vázquez són les vivències dels famosos, però també dels seus propis col·laboradors, que travessen la línia vermella per a convertir-se en el centre de la polèmica.

Així és com divendres passat els espectadors van haver de presenciar un vergonyós cara a cara entre Rafa Mora i Anabel Pantoja, que van acabar cridant-se i insultant-se i van estar a punt d'arribar a les mans. El motiu no va ser altre que la lleialtat feia Kiko Rivera, amic del primer i cosí de la segona. 

Rafa va començar dient que la seva companya no havia estat tot el lleial que hauria pogut al seu cosí i això va agradar tan poc a Pantoja que va deixar entreveure que el seu company era molt defensor de Rivera davant de les càmeres, però que en els passadissos de Telecinco no perdia l'oportunitat de criticar al seu millor amic i deixar-lo per terra quan parla amb altres companys de la professió.

Aquesta conessió va molestar tant al valencià que va decidir danyar a Anabel amb el que més li fa mal. El tertulià li va dir que el que havia de fer era pagar-li un ascensor al seu pare que està coix i que no té com pujar les escales que el porten fins a la seva casa. Això va posar a la jove entre les cordes i va començar a insultar al seu company de pupitre, utilitzant paraulotes d'alt voltatge i que no estan permeses per l'horari protegit en el qual s'emet el format.

Davant això, Telecinco i 'Sálvame' han decidit prendre cartes sobre l'assumpte i avui, a l'inici del programa, han explicat la decisió que han pres. Carlota Corredera, com a presentadora del programa d'avui, ha contat que per a mitigar el que va passar el divendres, hi ha dues cartes d'acomiadament sobre la taula, d'una banda la que afecta Anabel Pantoja i per l'altre, la que afecta Rafa Mora. Els dos podrien perdre la feina avui mateix, però no obstant això, la decisió final no la prendrà ni la directiva de la cadena ni tampoc la directiva de la productora responsable.

Serà el públic de la cadena qui decideixi el futur dels tertulians, que el divendres van demostrar una actitud molt immadura i gens exemplar cap als fidels seguidors de 'Sálvame' i que fa dotze anys que veuen el programa cada tarda.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.