Gloria Mohedano i el seu marit José Antonio Rodríguez

Gloria Mohedano i el seu marit emeten un comunicat sobre la seva neboda Rocío Carrasco

Eren dels pocs familiars que encara no s'havien pronunciat després de l'emissió de la docu-sèrie

L'emissió de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', ha suposat tota una revolució no només pel seu ex i pels fills de la filla de Rocío Jurado, sinó també per a la resta de la seva família. I és que no només s'estan veient afectats per tot el que està explicant d'Antonio David, Rocío o David Flores, sinó també la resta de la seva família materna, com pot ser la seva germana Gloria Camila, qui no ha dubtat a defensar el seu pare José Ortega Cano.

Tot i això, ella no és l'única que s'ha volgut pronunciar en les últimes setmanes després de l'emissió d'algun dels capítols de la docu-sèrie. El seu mateix oncle i germà de la Jurado, Amador Mohedano, s'ha posat del costat de la filla de Carrasco, Rocío Flores

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fins ara quedaven molt pocs familiars de Rocío Carrasco que no haguessin donat el seu punt de vista sobre el conflicte familiar que viu la filla de la Jurado amb els seus fills, especialment amb Rocío. Però en les últimes hores, hi ha una part del clan Mohedano que ha trencat el seu silenci i sembla que, per a sorpresa de molts, no és per posicionar-se a favor de la protagonista de la sèrie documental.

Així, després d'haver-se mantingut al marge durant les primeres setmanes, avui han trencat el seu silenci Gloria Mohedano, la germana de Rocío Jurado, i el seu marit José Antonio Rodríguez a través d'un comunicat. Una carta on volen enviar el seu suport a les altres víctimes d'aquest conflicte, Rocío i David Flores, i sense voler-se posicionar sobre el contingut que ha tret a la llum la seva neboda sobre el maltractament viscut en mans de la seva filla.

Hauria estat José Antonio Rodríguez qui hauria fet arribar el missatge a 'El programa de Ana Rosa', i en el qual parla en boca dels dos sobre què opinen sobre tot el que està explicant la seva neboda. I la veritat, no sembla que el missatge agradi molt a Rocío Carrasco, ja que precisament no es mostren del seu costat en el conflicte familiar que viu i, en canvi, sí que donen el seu «suport incondicional» als seus dos fills, Rocío i David.

El text d'afecte cap als dos joves és el següent: «Volem donar públicament el nostre suport incondicional a Rocío i David Flores, passi el que passi i diguin el que diguin, estarem amb ells per ajudar-los en tot el que puguem i donar-los tot el nostre afecte». Malgrat que es tracta d'un comunicat concís, deixa clar que la relació amb la seva neboda no és precisament la millor.

I és que cal recordar que Rocío Carrasco va ser molt dura amb el seu oncle en el documental. Explicava que quan li va explicar l'episodi de la pallissa rebuda en mans de la seva filla, no només va guardar silenci sinó que matisava les informacions falses que van sortir fins aquell moment.

Rocío i David Flores, protagonistes dels últims capítols

En els últims episodis de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', una de les grans protagonistes ha estat Rocío Flores, ja que la seva mare explicava en l'últim capítol què és el que va passar en els mesos i anys posteriors a l'agressió. Però en el capítol d'aquest dimecres, el protagonista serà el seu germà, David Flores, ja que Carrasco parlarà sobre per què el noi no va tornar a casa després d'aquest incident i per què no va anar al seu casament amb Fidel Albiac.