Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

'Supervivientes' destapa Sandra Pica: «El que ha fet amb Tom ho tenia planejat»

La catalana volarà fins a Hondures per trencar la relació amb Tom Brusse i intentar formar part del 'reality'

Arribar fins a 'Supervivientes' no és fàcil i molts famosos fan tot el possible per poder formar part del 'reality'. Aquest és el cas de Sandra Pica, l'actual parella de Tom Brusse, que va veure com el seu nuvi i Melyssa Pinto, exparella de Tom, volaven fins a Hondures mentre ella es quedava a Espanya. 

Sandra ha estat defensant a Tom des del plató de 'Supervivientes', però en una de les seves últimes intervencions a 'Sábado Deluxe', va assegurar que no sap el que sent pel francès i per aquest motiu, s'està plantejant parlar amb ell per comunicar-li els seus sentiments. Així doncs, Telecinco li ha ofert una videotrucada per parlar amb Tom, però no ha acceptat la proposta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amb tot això, Carlos Sobera li ha proposat volar fins a Hondures per entrar a 'Supervivientes' i parlar amb Tom. Evidentment, Sandra ha acceptat l'oferta i avui, 11 de maig, podrem veure si decideix trencar la relació o continuar amb aquesta història d'amor. Ara bé, tot i que Sandra nega haver estat infidel, Kiko Matamoros, Oriana i Pilar Yuste han assegurat que ja hauria enganyat a Tom amb el tronista Yulen.

Per si no n'hi hagués prou, els col·laboradors de 'Supervivientes' creuen que Sandra Pica ho hauria planejat tot per poder arribar fins a Hondures. De moment, només se li ha promès que podrà parlar amb el seu xicot, però no sabem si podria convertir-se en concursant de 'Supervivientes'.  

L'audiència defensa que Sandra ho hauria planejat tot per poder formar part del 'reality'. De fet, el Maestro Joao ha compartit un tuit en què manifesta que la parella de Tom està fent teatre.

Tom podria trencar la relació amb Sandra

Jorge Javier ha pogut parlar amb Marta López, l'última expulsada d'aquesta edició, que és molt amiga de Tom. Així doncs, el presentador li ha explicat que Sandra es retrobarà amb Tom dins l'illa. Sorprenentment, Marta ha assegurat que Tom podria estar agraït per l'oportunitat, ja que vol trencar la relació amb Sandra.

Tothom està esperant que Sandra trenqui la relació amb Tom, ja que moltes persones desitgen que Melyssa torni a ser parella del francès. No obstant això, Marta López ha explicat que Tom i Melyssa tindran una relació laboral, ja que estarien planejant obrir una franquícia d'un conegut restaurant.