A Olga Moreno li cau la careta i ataca Rocío Carrasco: «Maltractament, la teva p*ta mare»

L'actual dona d'Antonio David Flores podria tenir pactada alguna cosa amb ell sobre les coses que diu al concurs

Olga Moreno ha decidit d'una vegada per totes no agafar el guant que li va llançar Jorge Javier Vázquez sobre no parlar de què està passant a l'exterior amb el seu marit, Antonio David Flores. Olga continua traient el tema a l'illa sense que ningú li pregunti, intentant convèncer a tothom de la bondat que caracteritza el seu marit. L'empresària sap que tot el que digui arribarà als espectadors i aprofita 'Supervivientes' per a blanquejar la imatge d'Antonio David i també de la filla d'aquest, Rocío Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquesta ocasió, ha aprofitat un moment en què les noies estaven parlant de l'acomiadament del seu marit, un tema que ja va treure fa uns dies parlant amb Carlos Alba, però que segurament. L'empresària diu que no entén com poden haver acomiadat al seu marit, i diu que estava molt contenta amb el que feia en televisió. Sorprèn que digui això quan en els últims mesos Flores va deixar 'Sálvame' per presumptes infidelitats que hauria comès a Olga.

La supervivent diu que han estat molt injustos amb ell i a canvi d'això rep el suport d'algunes de les seves companyes, que segurament per a consolar-la li acaben dient el que ella vol escoltar. Sylvia Pantoja li diu que segur que la cadena readmet al seu marit, quelcom no sembla que tindrà lloc, ja que cada dia coneixem noves dades que dibuixen a un Antonio David molt pitjor del que ja estàvem coneixent.

Però atenció perquè Olga va més enllà, ja que, en paral·lel al seu habitual discurs, ha començat a plorar i ha llançat unes declaracions que s'entenen perfectament que eren contra Rocío Carrasco. Malgrat que va iniciar a l'illa assegurant que a casa seva sempre se l'havia respectat, ahir va semblar que no va tenir problemes a carregar contra l'exmuller del seu marit i posar en dubte el seu testimoniatge. La concursant ha dit literalment «Maltractament, la teva puta mare, amb el bé que ens ha tractat a tota la família».

Demanen la seva expulsió com més aviat millor

L'audiència ja tenia croada a Olga Moreno, però no ha fet més que fer mèrits perquè continuïn carregant contra ella. Tant és així que després de les dures paraules que ha llançat cap a Rocío Carrasco, els seguidors de 'Supervivientes' s'estan mobilitzant per a demanar l'expulsió disciplinària de la concursant, creient que no està sent justa i està aprofitant la plataforma que li dóna el programa per a carregar contra la mare dels joves que viuen amb ella.

Altres espectadors van molt més enllà i demanen que la justícia estudiï les paraules que ha deixat anar, quelcom potser és més complicat. La veritat és que encara que la cadena ha intentat protegir Olga i no treure-li temes de l'exterior, ella sempre ha estat la primera a respondre i revelar tot el relacionat amb el seu marit. Forma part això d'una estratègia? Molts creuen que la supervivent i el seu marit haurien pactat abans utilitzar el 'reality' per a defensar-se, ja que Antonio David no ho pot fer a causa del veto que té a Mediaset.


Comentaris

envia el comentari